Glfri Kızlar 28 haftalığım kan uyuşmazlığı iğnesi olmam lazım özele gidiyorum iğne ücreti 1800 TL devlet hastahanesinde yaptırsam yaparlar mı ? Özele gidiyorum die sıkıntı olur mu acaba
svncgldgn Glfri bende Özel takipliyim doktor rapor ile yazdı SGK ödedi 60 lira bir fark çıktı eczaneden gitti eşim aldı sonra takipte olduğum hastaneye gittik orda acilde vurdular ücretsiz
Zeyyno_ Glfri Bı sıkıntı olmaz bence normal sıra alın doktora uyuşmazlık olduğunu sylerseniz zaten haftaniz ona göre gidip yaptırın
Churcill Glfri sıkıntı olacağını sanmam çünkü zorunlu bi iğne. Bence bi kadın doğuma gidin hem kaydınız olmuş olur devlette
svncgldgn Glfri aynen hem bir rapor verdi elimize eşim ve benim uyuimalığım olduğuma dair hem de reçete yazdı eczaneden alın gelin acilde vurdurun dedi öyle yaptık
Glfri Akdogan70 eczaneye gittim ilaç almaya eczacı reçete özel olduğu için devlet karşılamaz devlet hastanesinde yazdırmanız gerekiyor dedi
Akdogan70 Glfri ben hiç bisey yazdirmadim muayeneye gittiğimde doktor dogumhaneye çık uyuşmazlık iğnesi yapacaklar dedi çıktım ve 1 kuruş odemedim ignemi oldum
Elif_111 Glfri ben devlette oldum on tl sadece devlete gidip tahlil verirseniz onlar iğne yapmaya karar verir yaparlar bence
Adensmom8 Glfri hiçbir sıkıntı olmuyor devlet yapar dr da birşey demez durduk yere para vermeye gerek yok aynı iğne yapılıyor zaten
Civciv53 Glfri devlette yaparlar canım hemen bir kadın doğumdan sıra al hemen o gün yaparlar. Yatıl gösterip ücretsiz olarak yapıyorlar. Hatta benim kaç kere kanamam oldu acilde de yaptılar bana
Sibel3437 Devlet vuruyor 28 hafta da,, ozelde de dogumdan sonra bebek pozitif kan tasirsa yapiliyor yeni dogum yaptim ve bebek pozitif cikti hastanede vuruldum igne ama babanin kan grubunu istiyorlar ehliyet ustu veya kan tahlil sonucu