Ha34kaya Kızlarr bat 4 ama sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı bi gün öncede akşam 8de awox yaptım hiç bişey çıkmadı sizce artimed yalancı pozitif olabilir mi yaaa
ipeklinaismom Ha34kaya yalancı verirmi bilmiyorum ama ben ilk erken gebelik testi ile öğrenmiştim artımedin sonra kan verdim çıkmadı adeta 6 gün vardı sonra adeti bir gün kalan kan verdim çıktı
myangelson Ha34kaya artimedde 2 3 kere yalancı pozitif gören biri olarak yalancı olabilir en garantisi kan verin
Kizkiza Ha34kaya artı Med testinin arkasında bı çıkıntı olduğu icin dakika geçince o yansıma yapıyor inşallah vardır diyelim ama artimedi hiç sevmiyorum ben bu yüzden
ipeklinaismom Ha34kaya predictor var en kaliteli test biraz pahalı tabi onu deneuin garanti.olur enazindan
mrserdogan12_ Ha34kaya ben yazdım kaç tane artımed yaptıysam pozitif çıktı kanda negatif burdakilerdede artımed pozitif gösterip kanda çıkmayan var
Ha34kaya ipeklinaismom tamamdır ondan alayım artık yarın yapabilirsem yaparım çünlü ildışındayım dönüyorum
myangelson Ha34kaya benim yalancı pozitif çıkan bundan da koyuydu 🥲 inşallah sizinki gerçek pozitiftir ama güvenemiyorum hiç bu artimede 🤦🏻♀️
Ha34kaya myangelson ayyyy öyle demetin vallaaa gece predictor early mi ne ondan alıcam 6 gün önceden olan o iyi mi sabahta onu yaparım artık