BekarAnne19 Merhaba ben deri altı implant taktırmak istiyorum 20 gün sonra. %99 koruyuculuğu olduğunu soylediler benimde hep aklımdaydı bunu özel hastaneler mi takiyor tek devlet takmıyor sanırım birde ortalama fiyatları nedir acaba ?
Yagizinannesi_ BekarAnne19 özelde yapılıyor takılan şey için 4800 işlem ücreti içinde 2000 tl denmişti geçen ay şuan ne oldu bilmiyorum doğumdan sonra yaptırıcam bende
Reina BekarAnne19 ayyy ciddi misin sen😍🩵 nasıl oldu ya. Ailesi falan. 😍😍 allah gönlüne göre versin çok mutlu ol
Rabiul BekarAnne19 yaa hayırlı olsun canım inşallah mutlu olursun ❤️ eskileri düşünme artık önünüze bakın ailesi nasıl karşıladı herhangi bir sıkıntı var mı
BekarAnne19 Reina önce ailesi ile tanıştık sonrasında zaten annesi duyunca hemen nikah alın dedi bizde yıldırım nikahı kiydik ortada çocuk olduğu için böyle bı ayrıcalık varmış heralde öyle oldu ist düğün falan hicbisey istemedim sadece anı olsun diye fotoğraf çekimi istedim
Reina BekarAnne19 ama hakkın senin. Kendine çok görme❤️ sende eksik kalan ne varsa yapmak zorunda. Düğününden takısına kadar. Elbette karar senin. Çok çok mutlu ol. İnan kardeşimmişsin gibi sevindim 🌸🌸
BekarAnne19 Reina çok teşekkür ederim ama usulünce olsaydı istemeye yüzüm olurdu kendisi isterse yapar alır ben bişey isteyemem 🤷🏻♀️
BekarAnne19 Rabiul annesi çok sevdi beni zaten baya yaşlı çok iyi karşıladı babası 3 sene önce vefat etmiş iki ablası ve bir abisi var onlarda sorun çıkarmadı hatta senden haberimiz olsaydı daha önce gelmeni isterdik dediler 😊