Sinem_2534 Kızlar doktor 13 haftalik bebegime plasenta solda bilgin olsun dedi bu ne demek oluyor sizce söylermisiniz ?
BabyAta Sinem_2534 doktora sormadınız mı solda olunca ne oluyormuş diye. Ben bu güne kadar plesantam nerde onu bile hiç bilmiyorum 33. Hafta 🙈
2prensesannesiiii Sinem_2534 benimki de bebeğin önüne yerleşmiş hareketlerini net hissetmiyorum 23 haftalığım aşağıda olması sıkıntıymış
Sinem_2534 BabyAta Yok sormadım valla dedim cinsiyeti söylerse cinsiyet partisi yapamam sormadım hiç ama ramzi teorisi olarak kiz bebek anlamına geliyormuş galiba
BabyAta Sinem_2534 plesanta ve cinsiyet ne alaka insanlar artık ne uyduracağım şaşırdı şu cinsiyet işinde 😂
Sinem_2534 BabyAta Bazı doktorlar teoriye göre yorum yapıyormuş Buda ne allakaysa plasenta solda ultrason makinem iyi değil bilgin olsun dedi sen olsan ne anlarsın ne demek oluyor anlamadim
Sinem_2534 2prensesannesiiii Bana aşağıda yukarıda demedi canım ultrasonum iyi değil plasenta solda dedi 13 haftalik
2prensesannesiiii Sinem_2534 benim ön duvara yerleşmiş bebişin tam önünde sadece hareketlerini az hissediyorum aramızda bi yastık var gibi 😂 dra dedim normal aşağıda olması sıkıntı dedi