Can2su antibiyotik çeşidi var hani emzirirken kullanılan kullanılmayan hamileyken kullanılan kullanılmayan reçete de bile doktorunuza danışarak kullanın diyor en basit örnek geçenlerde boğazımdan ölüyordm resmen bişi yiyip içemiyordum yutkunamıyordm sprey verdi boğazıma sıkmak için reçete mesela hamile emziren kullanılmaz yazıyor ama doktor verdi yani kullandım dünya varmış dedim şimdide kasıklarımda ağrı var mantar enfeksiyon dan kaynaklı doktor antibiyotik vercem dedi hani kurutsun diye pazartesi gel sonuçlara bakalım dedi illaki insan şüphelenir için rahat değilse başka doktora daha gidip sorabilirsin burda hani çok var normal doğumu kötü geçip asla yapmayın diyip korkutan sezeryan yapıp asla yapmayın diyip korkutan şeker yüklemesi yapmayın diyen resmen bu anneyle bebeği tehlikeye atcak bişi tetanoz aşısını gerekli görmeyen hastanede metallerle kesiliyorsun enfeksiyon riskine karşı doktor sağlık ocağı vurulman lazım diyor ama bizim milletimiz kötü bişi olarak görüp düşünüyor yapmayın diyor bizler doktor hemşire uzman değiliz kullanılmicak bişi olsa salak değil heralde vermez sonuçta gebeyiz çocuğa bişi olsa meslek hayatı biter kim bunu göze alırki kimse almaz bence dediğim gibi korkun şüphen varsa başka doktora gidip sorabilirsin