Merve010 Burda çoğu tahminler erkekti @Ebrar_65, @AYSuNm ve birkaç kişi daha erkek demişti fakat doktor bugün büyük ihtimal kız dedi öyle görünüyor bacak arası boş pipi göremedim ama detaylıda daha net belli olur dedi 😍🥰
YncaY Merve010 Çok cinsiyet tahminlerine aldanmamak lazım doktorlar bile yanılabiliyoken burdakilerde yanılır haliyle detaylıda değişen çok
Ebrar_65 Merve010 hayırlısı olsun inşallah canım benim🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kesin sonucu doktor söyler
Tictack Merve010 biraz geç ni öğrendiniz yoksa bu haftalarda mi öğreniliyor acaba, 14 te falan öğreniriz diye düşünüyodum biz😊😊
Merve010 Tictack evet ben geç öğrendim malesef gittiğim doktorum söylemedi detaylı ultrasonda öğrenirsin dedi bugün farklı bir doktora gittim o söyledi ama eğer bebek kendini gösterirse öğrenirsiniz büyük ihtimal ve doktor söylerse 😊❤️
Azra_Mom Tictack 12+6 haftalık bugün öğrendim erkekmiş erkekse kendini erken belli ediyor zaten bende kızımda 16 da öğrenmiştim 😊
1prensannesi2312 Merve010 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🫶🏻 Bende öğrenmeye gidiyorum inşallah 🌼
Merve010 Azra_Mom sağlıkla kucağınıza alın inşallah ilk bebeğim olduğu için kızım olsun istiyordum hep nasip oldu çok şükür 🥰