numix Adetten 4 gün önce testte öğrendim 2 gün kala da beta baktırdım 40 ile öğrendim 🥰 4+3′te kese göründü. Yarın da 6+3 oluyorum kalp atışını duymaya gideceğim inşallah 🙏
asya_aslanyrk29 Adensu_ çok şükür bende bugün keseyi gördüm 6 hafta ile uyumlu 19 mm ancak henüz bebisi göremedik normal mi acaba
O_bir_anne Hiratuba benim ikinci gebeliğim ilişkiden sonra ki sabah uyandığımda hafif kanamayla birlikte kaç içinde düşükle sonuçlandı. Üçüncü gebeliğim eşimde sağolsun hoş karşılayarak 3 ay boyunca ilişki yaşamadık taa ki doktorum artık tehlikeli durum yok diyene kadar şuan 22 haftalığız elhamdülillah 🤲💓
eesmanurr 6+4 den selamlar ilk öğrendiğimde beta 90 civarıydı 3 gün önce kontrole gittim şuanlık hiçbir sorun yok dediler çok şükür :) bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz inşallah ..
Minupa--03 Adensu_ bizde 8+1 iz bu gün geldim doktordan 7 haftayla uyumlu dedi çok küçüktü öğrendiğimde adet olmadığım için suphelenmistim süpriz oldu
Bidemet Merhaba bende 4+6 gebegim dün gittik ve kesemizi gorduk pazartesi günü tekrar gel büyümüş nu bakalım dedi sonra bayramdan sonra da kalbini duyarız inşallah
Esmalmila Duygu_Gunes bende dün yani 5+6’da gördüm keseyi. Yatmanızı söylemesindeki sebep bebeğin yerleşmesi içindir 💗 içinizi ferah tutun 💗
Muaz Seydanuurr4 aslında ben randevu bulamadım çok fazla adet ağrısı gibi karın agrilarim oluyor sancı gibi birakip tutuyor tekrar randevu yok özel hastaneler sadece muane çok pahalı bekliyorum bende
Kubra6694 Tictack benim ilk doktorum dinletmemisti cihazdan ses çıkmıyor diye bugün farklı doktora gittim ve ilk defa dinlendim. Çok güzel bir ses minnak bir kalp içinde atıyor
umycnr94 Mehaba bizde 6 +1 iz bgun iki gün önce gttim hstnye kese yolk kesesi göründü kesenin braz uzak kısmında kanama alanı var dendi Progestan kullanyorum ptesi de cagrdi sanirjm kalp atımı için flan bnm bundan önce iki düşük oldu 😔 dualarinjza talibim buna kavusuyim bari
Balgiller Diladeniz2 bende salı günü 5+0 da gittim keseyi gördüm alt sınırda yolksac göremedim dedi korktum sonra aynı gün profesöre gittim yolksac ya var kesede gayet güzel boş gebelik değil dedi benim bildiğimde yolksac varsa boş gebelik olmuyor bebek gelişmezse o ayrı ama şuan sizi böyle yorum yapamaz
Msbo Adensu_ merhaba canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim . Ben 31 martta öğrendim 43 betayla ama benim biraz kan değerlerim sanırım yavaş ilerliyor 3 gün sonra 81 çıktı . Bakalım inşallah hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder . Biraz endişeliyim çünkü .
Adensu_ Msbo ilk hafta kan degeri yavas ilerliyor sonra birden yukseliyor canim, ben cumartesi kan verdim 23 du pazartesi bidaha verdim 58 di sonra cuma verdim birden 508 cikti👶🏻 ertesi salida 3907 oldu Hic sorun valan yoktur oyle dusunme
eslemcagla Merhaba :) sat 22 şubat 27 martta gebelik testi yaptim pozitif cikri ertesi gün kan vermeye gittim beta 9360 cikti şuan 6 haftalik hamileyim bende 14 ayın sonunda mutlu haberi aldım cok şükür 🙏🥰
Esmalmila eslemcagla tam aynıyız 🥹 benim de sat 22 şubat bende 19 martta öğrendim dün kesemizi gördük çok şükür 🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Adensu_ eslemcagla Ay cok sevindim canim, bende 2 yilin sonunda guzel haberi bu ay aldim allaha sukur🤍👶🏻