Slabylann6868 14+ 4 haftalık doktorum %70 erkek dedi sizce fikrinizi alabilirmiyim bazen kızlarda da klitoris böyle görünebiliyor %30 kız da olabilir dedi bi bakarmısınız
Cilginanne2bebeli68 Slabylann6868 yaa bende aksarayliyim benle aynısın aramizda 1 gün var sadece bize de 14+4ken %70 erkek dedi ne kadar benziyor hikayemiz benimde 1 kizim var
Betul_ela0 Slabylann6868 benim kızımında böyle çıkıntısı vardı hatta ben baktığımda kesin erkek diyordum çünkü pipiydi bildiğimiz kızmış 😀
Slabylann6868 birkimseee bacak arasında zaten bu çıkıntının olduğunu gösterdi ama bu bazen kızlardada klitrois nadir böyle görünüyo dedi 1 ay sonra gel kesin bişey söyleriz şuan %70 erkek %30 kız diyorum dedi
Slabylann6868 emirtimr1 ay şuan bi kızım var kuzum umarım dediğin gibi olur bi kızım bi oğlum olsun çok isterim
Slabylann6868 Cilginanne2bebeli68 1 ay sonraya çağırdı nasıl dayanıp bekliycem bilmiyorum ama bu kadarda çıkıntı olamaz diyorum kendi kendime erkek gibi geliyo Allahım inşallah gönlümüze göre verir ya belirsizlik çok kötü o kadar da heyecanlı heyecanlı gittim kesin öğrenirim diye
Cilginanne2bebeli68 Slabylann6868 aynen bende öyle gittim banada 1 ay sonra gel dedi de özele gidecem ben bayram sonu genelde devlete gidiyorum allah herkesin gönlünce versin sağlıkla alalim kucağımıza
Slabylann6868 Cilginanne2bebeli68 ben hep özele gidiyorum ama anlayamadım neden böyle yaptı neyse hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok kime gideceksin
Cilginanne2bebeli68 Slabylann6868 zeki hocaya aksaray hastanesindeki benim kuzenim baştan beri gitti ona 11 haftalikken erkek demiş 13 haftalikken kesin erkek dedi bende ona gitmeyi düşünüyorum sende yakın gittiysen kontrol süresi zaten 10 gün 10 sonra bizimkiler 15+4 geçerler bide sen öyle dene
Slabylann6868 Cilginanne2bebeli68 zeki hoca söyler direk zaten erkenden bekletmez hele bu haftalarda olanı direk söyler😃 ben orada çalıştığım için evlenmeden önce ikisi de benim doktorumdu o yüzden değiştiremem en azından sen öğren bari 😃