Sevvalll42 Kızlar adetim biteli 7 gün oldu daha yumurtlamadım siz ne zaman yumurtladınız bu normalmi bilmediğim için soruyorum teşekkürler 🥰
ebruli2210 Sevvalll42 benim 13. Gün oldu yumurta canım 7si de bat bakalım bekliyorum inşallah regl olmam tutmuştur 🥹🙏🏼
Merve-metin Sevvalll42 evet canım çok normal benim mesela adet döngüm uzun 32-35 gün sürüyor genelde 21.gün yumurtama görüyorum her ay bu değişiyor tabi ki sen teste devam et canım
ebruli2210 Negna- Sevvalll42 bu ay hiç yok ya geçen ay aşırı derece gaz sıkışması göğüslerimde hassasiyet olmuştu bu ay hiçbir şey olmadı daha yeni göğüslerim hassaslaşmaya başladı ama zaten reglime az kaldı inşallah ondan değildir bebiş vardır 🥹
ebruli2210 Sevvalll42 herkesin döngüsüne göre değişiyor benim geçen ay 16. Günüydü bu ay böyle oldu bazılarında regl biter bitmez 2. Gün yumurta oluyormuş
Sevvalll42 ebruli2210 ay bakalım ben yumurtluyomuyum 7 aydır deniyoruz bu 8. Ay ilk gebeliğimde ilk dnemede tutmuştu ama malesef onuda kaybetmiştim
ebruli2210 Sevvalll42 yaa üzüldüm başın sağ olsun canım sağlıklı gelsin de hayırlı olduğu zaman gelsin ben de böyle hemen olsun istiyorum ama sonra kaybetmek daha kötü sağlıklı şekilde kucağımıza alacağımız zaman gelsin inşallah bebeklerimiz Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼 Sevvalll42