BurcuEcemm Kızlar 29 haftalığız ellerim ayaklarım aşırı ödemli ve sızlıyor resmen . Bol su içiyorum hareketliyim de ama bir haftadır falan fazla şişti . Çözüm önerisi olan bu durumu yaşayan var mı ??
Babyy_1 BurcuEcemm Ben de 21 haftaligim erken şişmeye başladım. Ellerim ve ayaklarım ödemli farkedilebiliyor ama sızlama yapacak kadar değil çok şükür. Bol su içme hareketli olma da var ama yine de odemliyim
Yasminnnnn BurcuEcemm Benim vardı hatta artık ayaklarim sizliyordu doktor varis çorabı giy dedi giydim biraz faydası oldu valla istersen bir dene
SmyyeIremgul BurcuEcemm ayaklar ve eller icin egzersizler var bende de son 1 haftadir odem var hergun bolca yuruyup egzersizleri yapiyorum iyi geliyo tavsiye ederim
yeschef-13 BurcuEcemm Su,yürüyüş,spor,masaj ve varis çorabı dışında epsom tuzu çok işe yarıyor soğuk suya döküp 20 dk ayaklarını bekletirsen
BurcuEcemm Yasminnnnn doktoruma sorayım bi ama buralar çok sıcak şimdiden . Normal çorap bile giyemiyorum sıcaklıyorum o çorap nasıl bişey bilmiyorum ama
SrpYlmz BurcuEcemm yaa bende 19 haftalığım üç gündür sadece sağ ayagim deli gibi sis ve ağrı acı var geçmiyor