Temmuz anneleri nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasınız? Hangi şehir? Ben 24+1 kız bebiş bekliyorum. Sırt ve bel ağrılarım başladı. Antalyada yaşıyorum. Daha adam akıllı alışveriş de yapmadım odasını da almadım. Bayramdan sonra tam gaz başlarım diye düşünüyorum alışverişe.
Temmuz anneleri nasıl gidiyor?
aslip7 21+6 olduk oğlumla, çok hızlı geçiyor iki tane kızım var onlarla birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz doğum tarihini. Büyük ihtiyaçlar vardı zaten (beşik, yürüteç, ana kucağı vs. ) kıyafet ve bakım malzemeleri alıyoruz biz. Bugün bezleri sipariş verdik yavaş yavaş başladık.
22 haftaligim bende temmuz sonu dogum insallah herseyini tamamladim sadece bakim malzemeleri kaldi pisik kremi biberon vs onun disinda çok şükür tamamladim sicaklsr geliyor halledemem diye
Acelyapova ayy çok iyi yapmışsın canım ben de eşimi ikna etmeye çalışıyorum alışveriş için
Kızlar yaz bebeği benimde sizler en çok ne aldınız yaz için
İkinciyi bekliyorum. İlk çocuğum da sıcaklarda doğmuştu aldığım hiçbirşeyi giydiremedim sıcaklardan sadece zıbın giydirdim. O yüzden çok birşey almayın derim. Bi de meme tutsun diye bol ten teması istiyorlar o yüzden hiç gerek yok.
- Düzenlendi
Kızlar merhaba benimde 22 temmuzdan sonra doğum. Bebek hareketleriniz nasıl? Oğlum 23+0 fakat dün ve bugün sanki hareketlerini hissedemiyorum :(
UrazDuru korkma benimde bazen oyle oluyor az az sık sık yemek yemeye calis bu haftalarda fazlaca uyuyo bebisler oynamayinca karninla oyna tepki verecektir
Hellolardan bir demeettt 👋👋
Tansiyonla başım dertte kızlar sürekli başım ağrıyor ve midem bulanıyor😪😪 sabah sağlık ocağına gittim de doktor yine bir sürü olumsuz şey söyleyerek moralimi bozdu 😪 yüksek tansiyon kötü biri😪 27+2 deyim bir an önce 36 ya gelsekte riskten kurtulsak diye bekliyorum 🤲🏻
aslip7 merhaba canm ben Hollanda’dan yazıyorum 25+5 haftadan yazıyorum temmuzun 13 gibi ama doktor temmuz başı yada haziran sonu dedi bekliyoruz ağırlaştım ara ara ağrılarım oluyor bel ağrılarım hafif oluyor 2. Gebeliğim bir kısım var Buda erkek Allah’ın izniyle inşallah 🙏 alışverişi çok bekletme canm emin ol daha ilerledikçe zorlaşacak