Esse Kızlar dünden beri çok şiddetli bel ağrım var.Dün çatı muayenesi olmuştum acaba ondan mı dedim.Dayanamadım doktoruma yazdım sordum,Doğum başlamış olabilir gel bi muayene edelim dedi?Böyle bi durum yaşayan var mı sadece bel ağrısıyla Doğuma giden var mı? (38+5)
SevgiTkn Esse herkesin değişik değişik geliyor canım sancıları. Kiminin karın ağrısı ile bel ağrısı karın ağrısı ile birlikte gelen de var. Allah bi avaz da kurtarsın canım bebek gelmek üzere.
Rumeysaylz Esse Ben sezaryen olmuştum bilmiyorum ama annem kardeşime doğuma giderken beli ağrıyordu sadece
Esse SevgiTkn dün muayene oldum canım daha kanala da girmemişti hiç gelecekmiş gibi de gelmiyordu bana nişan da yok sadece bel ağrısı
Esse Rumeysaylz sadece bel ağrısı var sancı nişan hiç birşey yok o yüzden evde beklesem mi gitsem mi bilemedim
Rumeysaylz Nejlalpensar Nasıl kan geliyor canm leke gibi mi bu gibi durumlarda hastaneye gitmelisin bence ne olur olmaz
Rumeysaylz Esse Bekle biraz bence derim bebeğin hareketlerini takip et olası başka belirtiler olursa git hemen hastaneye