Crnogzhn Bayrama şehir dışına çıkıcaz haliyle alışmışlık yeni bir şey almak istiyorsun bakıyorum ama hiç güzel bi elbise yok tesettürlüyüm bol olsun istiyorum ince kırışan bişey de olmasın açıklara yönelik çok güzel şeyler ama bizlik şeyler yok bana model atabilir misiniz fikir olsun 😊
1palyaco Crnogzhn bende bu konuda muzdaribim 🥴 gerçekten tesettür için güzel bir elbise bulunmuyor . Bulunanlar da çok tesettüre uygun olmuyor ya iç gösterir ya boyu kısa olur.
MorKelebek54 Crnogzhn ay ben dun aldim ama intnrette satislari var mi bilmiuorum elbise tam hazlik tiril tiril bi elbise ben bayramin 1. Gunu onu giycem sanirim internet satislari varmi bi bakayim atsyim sana
MorKelebek54 Crnogzhn baktim da canim butigin adini yazdim istsnbuldaki cikti ben sakaryadan alsim instsgram yine bak istersen ama sayfa ne kadar fucenilir bilemedim. Asagilarda o benim aldigim elbiselerden var. Umsconsept yazinca cikiyi
MorKelebek54 Crnogzhn bide bak tofisa da da guzel elbiseler oluyo ben ordan da gebelik oncesinde 4 tane almistim tabi suan olmuyo maalesef karnimdan dolayi ama tam tiril trikl degil benim aldiklarim sen oraya da bi bak istersen yorumlarina felan bak o sekidle karsr verebilirsin☺️
Crnogzhn Baby41 bebisliozlem Deletedmom_88 1palyaco bunu çok beğendim ama başka rengi yok kararsız kaldım yeşil almakta seven beğenen varsa düşünebilir nasıl buldunuz ? Fiyatı 500 dü
bebisliozlem Crnogzhn saçmalama kız hdjddj bende kapaliydim eskiden açıldıktan sonra kendime hiçbir şey bulamadım çünkü ya alışkanlıktan ötürü ya da rahat edemedigimden ötürü asla kısa elbiselerle vs rahat edemiyorum bu yüzden tesettür butiklerinden alisveris yapmaya halâ devam 🤣
Deletedmom_88 Crnogzhn ne tarz seviyorsunuz bilmiyorum ama Suud collection Be blue Manuka Ben buralardan alıyorum genelde güzel şeyler oluyor
Maviii_98 Crnogzhn ay ben kapalı değilim bende kendime bişey bulamadım çok sinirlendim ne zamandan beri bayram geldi ya modeli beğenmiyorum ya beden bulamıyorum. Kendimde sıç aramaya başladım 😄😄
bebisliozlem Benim böyle kıyafetlerim vardı Max 1 kere giymişimdir🤣 Tulum ve badileri yeni aldim tek https://mutluresim.com/image/zbNC6U
Baby41 Crnogzhn bende açık biriyim ama orta derece denebilir inan bende az önce zar zor bir sey buldum o da olacakmıs mechul genel de col acık giyim elbiseler calısılmıs bu yıl da malesef
bebisliozlem Baby41 ay evet ya valla ikili takım alıyorum mesela ya modamızbirden alıyorum ya da pazariumdan alıyorum. elbise bulmak zaten o kadar zor ki hadi kışın zor değildi ben uzun triko elbiseler ve triko takımlarla geçirdim koca bir kışı bayramda bizim buralar yine serin olursa yine öyle yapıcam zaten sadece altıma bir spor ayakkabı üstüme trençkot giyer giderim Midi boy elbiseler falan bulmak aşırı zor
bebisliozlem Crnogzhn bence çok iyi kuzum bende bej rengi var bunun bende içine tişörtle falan kombinliyorum
1palyaco Crnogzhn bence yeşili de güzel farklı bir yeşil gardrobumda yok . Bi bakayım ben buna teşekkür ederim 🌸
Baby41 bebisliozlem kesinlikle öyle hamileliğimi bende eşofman takımı ile geçirdim son 2 ayım var sıcaklarda da elbise giyinmek tercihim hep ama suan hepten zorlastı
Anneadayiii Crnogzhn bende tesettürluyum pazarium dan alisveris yapıyorum elbiselerin kalıbı bol ve kumaşı çok güzel geçen sene s beden aldıklarımı karnım iyice çıkınca bile çok rahat giyebilirim uzunluğu da gayet güzel bakmanızı tavsiye ederim.