Byzkaplann Kızlar ikili taramada bebişin burun kemiği çok net ve çok uzun duruyor. Hamilelik işte kafaya taktım. Sağlıklı olsun tabi. Aynı durumu yaşayıp küçük burnunlu bebişi olan oldumu 
biranne__ Byzkaplann ultrasonda öyle oluyor bazen görüntğ yakın oldugu için faln ama öyle doğmuyorlar
blovec Byzkaplann benim de ikili testte doktor biraz koca burunlu mu olucak sanki dedi ama biz baya güldük eğlendik bu duruma babasına burnu büyük olursa suçlusu sensin estetik parasını hazırla şimdiden falan diyorum yani bunlar hiç sorun değil gerçekten sağlıklı olsun gerisi boş
myavocado Byzkaplann ikili tarama testi down sendromu riski olup olmadığını ölçmek için yapılıyor, aslında nazal bone denen burun kemiğinin belirgin olması güzel bir şey. Sizi endiselendiren ne ki anlamadım.
Nes7616 Byzkaplann sol üst köşedeki üç çizgiye tıkla resim yükle diyor o siteye yönlendirince resim yükle sonra kopmaya de buraya yapıştır yoruma
Byzkaplann blovec sizin de bizim ki gibi miydi acaba. Doktor bize burun kemiği çok belirgin duruyor dedi o kafama takıldı. Tabi ki sağlıklı olsun yeter. Hamilelik hormonları öenmsiz şeyler bile kafaya takılıyor
Evhamlikurabiyeanne Byzkaplann ya hahah cok tatli ya karadenizli misiniz ? ama bu ultrason goruntusunden kaynakli bence 🥰 Benim kizimin dogdugunda burnu yuzu dudaklari öyle şişti ki ayy dedim estetikten yirtamadik sonra bir baktik findik burun kiraz dudak
Byzkaplann Evhamlikurabiyeanne ayy hayır eşim de bende iç anadoludan. Benim burnum da küçük ama eşimin birazcık büyük. Umarım ultrasondan böyledirr anneciğine çeksin 😃❤️
Byzkaplann myavocado burun kemiğinin olması içimi tabi ki çok rahatlattı. Sadece ilk defa ultrasonda böyle burun gördüğüm için takıldım.