mineoksuz11 Merhaba ultrasonda gülümsediğini gördük sanki gamzesi var gibi geldi bana öyle gelmiştir dedim eşimde farketmiş ultrasonda böyle görüp gamzeli doğan var mı? 🥹
Pamuk mineoksuz11 Benim oğlumda gamze var ama ultrasonda hiç görmedik.Surekli renklide bakmamıza rağmen.Amniyotik sivi görüntüyü yanıltıyor.
Havvanur42 mineoksuz11 benim oğlumun çenesinde gamzesi var ve hamileyken doktorum görüp söylemişti 😀 yani gözüküyor
Melos9 mineoksuz11 vallahi bilmiyorum renkli ultrasonda gördüm bana var gibi geldi hatta doktorumda aa gamzesi var sanki dedi ama doğunca net görücez artık kimisi gözükmez diyor kimisi gözükür diyor bilmiyorum 😂😂😂 inşallah vardır☺️
mineoksuz11 Aytlkya inşallah kızımda var inşallah dedim bunda da olur ☺️ inşallah vardır ya çok tatlı oluyolar
Minigiim-vebenn52 mineoksuz11 normal tabi ama gözükmez yani ben doktora saçlarını sormuştum o bile gözükmez dedi bana gerçi burda gören çoğu kişi varmış 😂
2024annesi Pamuk gamzeli olması için bir şey yaptınız mı? kimisi doğar doğmaz yanaklarına serçe parmağı ile bastırın diyorlar. Ne kadar doğru acaba?
Canimbenim_06 Minigiim-vebenn52 gamzeyi bilmiyorum ama saç renkli ultrasonda görünüyor ben de sasirmistim ama baya var yani 😂
mineoksuz11 Havvanur42 maşallah 🥹normal dururken görünmüyor zaten de baya güldü hatta doktor da izledi gülümsemesi geçene kadar gülerken göründü sadece o yüzden acaba mı dedim 🥲
mineoksuz11 Mzzz diğer kızım hiç yüzünü göstermemişti ama bunda detaylıda bakan doktor aynı ablasına benziyor dedi cidden benziyordu da