momormom Tezgel aynı haftalardayız bende de tuvalette ağlatan hemoroid vardı dışarı sarkan meme de var Dış kısma krem iç kısım için de fitil kullandım 2-3 günde geçti
Tezgel momormom hangi kremi kullandiniz ben sadece keem kullaniyorm şu an ama hicbir fayda etmedi 3 gun oldu
momormom Tezgel ah canım mesajını yeni gördüm kusuruma bakma Proctoglyvenol ün fitili ve kremini birlikte sürdüm meme sert ve dışarda görüntüsünü bilmiyorum göremiyorum:) ama ele mandalina dilimi büyüklüğünde geliyor İçte de var bence fitil çok iyi geldi
Tezgel momormom ben aynayla baktim kocaman bir sislik var orda uzerinde de catlaklar var sanki kaniyor oradan anlamadim gececegine daha kotu oluyor
momormom Tezgel bir genel cerraha görünün benimki geçmese kadın doğum genel cerraha görün demişti Eğer hiçbir şey kullanmadıysanız belki her tuvalette o çatlama yenileniyor daha da kötü görünmüş olabilir
Tezgel momormom genel cerrahiye gittim hamile hasta bakmiyoruz diyip grri cevirdi beni. Proctolog ve anestol krem kullaniyorm zeytinyagi suruyorm ama grcmiyor
momormom momormom Tezgel procto gyvenolün fitilini kullanın demek ki dışta değil hemoroidiniz içte İçtekini de en rahatlatan makattan atılan fitili
Tezgel momormom doktora sormada da kullanmak istemiyorm gebe olunca insan korkuyor. Içte varmi bilmiyorm ama dista oldugu kesin 2 taneler cunkuu
momormom Tezgel elbette doktora sorun Benim 24 haftalıkken çıktı yapcak bir şey yok kabız olma ilaç kullanamayız dendi Haftamda ağrılı sancılı olduğumda bu fitil ve kremi doktor verdi haftan nedeniyle sorun olmaz diyerek. Ben doktor kontrolünde kullanıyorum siz de danışırsınız ben deneyimimi aktardım Doktora sormadan buraya yazarak elbette olmaz
Tezgel momormom aynen cok tesekkurler yine de buradaki öneriler de cok işe yariyor gercekten. Hepimiz saglikla kavusalim insllah bebislerimize bu gunlerde geçici elbet 🌸