Zeynepkaran71 Kızlar benim bildiğim aşerme ilk 3 ayda olurmuş ama ben son aylar aşermeye başladım. Birde aşerdiginiz anormal bisey var mı ? Ben deli gibi mazot ve benzin aşeriyorum birde buz yiyorum sürekli buzluk da dondurup 😂😂
Deletedmom_88 Zeynepkaran71 ben 6.5 ay kusmaktan bir şey aşeremedim açıkçası, 36. Haftadayım şu an sadece yemek yiyebildiğim için mutluyum 🥲 bu arada böyle can çekmeleriniz varsa belki demir vs eksikliğiniz olabilir bir doktorunuza söyleyin 🥹
Zeynep_Balin Zeynepkaran71 ilk aylarda nedense bende aşermedim😄 34.haftadayım hrp ekşi yemek iştiyorum
kahvesever__ Zeynepkaran71 4 aylıkken çemen aşerdim ilk bebeğimde ikinci de 3 aylıkken aşerdim erik ve kurabiye
Zeynepkaran71 Deletedmom_88 bende 4 ay aynı şekilde yiyememistim şimdi doymuyorum 😂 sadece 12 kilo aldım 39 haftamdayim
Zeynepkaran71 snowglobe başta bi yüzümü ekşittim ama yani mazot ve benzin aseriyorsam kına da gayet normal dimi 😂😂
Zeynepkaran71 Zeynep_Balin tahminimce erkek çocuğunuz bende eksi şeyler turşu vs ama mazot benzin bunlar çok tuhaf değil mi 😂
Zeynep_Balin Zeynepkaran71 yok hayırlısıyla bi kızımız olacak inşallah ama evet sizinki baya garipmiş