Silaybooo123 Ben devit 200.000 olandan sonra ferrrum demir ilacı ocean mummy birde doktorun kasılma ağrı vs oluyor diye ocean extramag magnezyum ilacı verdi ama onu bugün kullanmaya başlayacağım sizler ne kullanıyorsunuz aranızda bunları kullananlar var mı
Deletedmom_88 Silaybooo123 ocean mummy kullanıyorum ben de 36. Haftadayım. Ayrıca demir hapı kullanıyorum 30. Haftadan beri (GynoTardyferon)
ipeklinaismom Silaybooo123 decaviti kesti benden onun yerine ocean mummy verdi , magnimore ve ferrum ve coledan d damla kullanıyorum suan
ezgi0901 Silaybooo123 regenesis max kullanıyorum bir de 18. Hafta itibariyle demir ilacı kullanmaya başladım gynoferon
Silaybooo123 Deletedmom_88 bu arada ocean mummy kilo aldırıyormuş bebeğe burda okumuştum hanımefendinin biri kullanıyormuş 4 küsür kg doğmuş bebiş☺️
Silaybooo123 Rabiul kansızlık bende var mı yok mu bilmiyorum yok sanırım çok şükür ama bana devit ile kan ilacı doğuma kadar kullanılabilirsin dedi
Silaybooo123 ipeklinaismom bana doktorum decavitte yazmıştı sonra ocean mummy ile aynı ilaç olunca hangisini kullanayım dedim ocean mummy içerik açısından zengin ama özel ilaç karşılanmıyor dedi maddi durumun yeterse onunla devam et dedi
Silaybooo123 ezgi0901 vitaminleri kullanmakta çok önemliymiş hamilelikte gelişim açısından ama şimdi şöyle düşünüyorum bazen hem ocean mummy hem devit damla hem ferrum kullanırken birde ocean extramag magnezyum eklendi diyorum çok fazla değil mi diye kendime soruyorum ama bebeğin gelişimi için hepsi gerekli ve önemli sanırım
Deletedmom_88 Silaybooo123 oy maşallah :D bizimkinin hep haftası ile uyumluydu bakalım doğduğunda nasıl olur
Rabiul Silaybooo123 kan tahlili yapmadı mı doktorunuz ? Ben kan tahlili verdim doktorum ona göre verdi ilacımı
ipeklinaismom Silaybooo123 decavity 7 ay falan kullandım sonra diğerini aldım ben de bebeği daha çok kilo aldırdığını düşünüyorum
Silaybooo123 ipeklinaismom sanırım vitaminler aldırıyor tamda ısırmalık oluyorlar sonra nasıl dayanalım😂🤭
Hicran57 Silaybooo123 decaviti yutamıyorum 1 haftadır ya aşırı midemi bulandırıyor siz içebiliyo musunuz
Silaybooo123 Hicran57 ben decavit kullanmıyorum doktorum yazmıştı fakat ocean mummy daha zengin içerikli maddi açıdan sorun olmazsa bunla devam et dedi ocean mummy kullanıyorum ben benimde ferrum ağrıtıyor karnımı
Mervguns Hicran57 Bende decavit kullanıyorum üzerine bol su için Eğer çok yutamazsam içtikten sonra azcık ekmekle bastırmaya çalışıyorum 🥲