BirAskMasali1323 Firstpreg Benimde geç döllenme oldu henüz cinsiyeti belli değil ama yaptığım tüm testler erkek gösteriyo keseyede baktırdım erkek denildi yani demem o ki demekki dediğiniz gerçeklik payı yüksek Kesinlikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar gerisi hiç mühim değil
Firstpreg BirAskMasali1323 Amin inşallah. Bana bunu sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Gebeliğimin başındaydım, kayıt yaparken son adet tarihine göre 5 haftalık gözüküyor dedi, ben de kadın doğum doktoru keseyi göremedi, daha üç haftalık diyince aa dedi geç döllenme olmuş. Öyle olunca erkek oluyor dedi.
2prensesannesiiii semra2598 evet kızımda da çok riskliydi normal kaynanam kayınbabam normal doğur falan dediler hiç riske atmadım kızımı sezeryan oldum bulunduğum hastanede vajinal doğum ve sezeryan doğum aynı fiyattı onlar sandı dr fazla para alsın diye sezeryan diyor
semra2598 2prensesannesiiii hiç akıl yok kayınpederin gelip doğuma karışması ne kadar ayıp yani başka bir şey olsa atıp tutarlar bende de şuan aynı kaynanam diyo normal ol evine gel bende daha 28 haftalık ne olacağı belli bile değil şimdiden baskı yapıyor anasını satım sanki kendi elimde 😡
Beyza-00 Mommm52 bence de hiçbir farkı yok. Haklısınız mizaç önemli sanırım. Öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim 🌸
Srfe01 Roromu76 benim birinci çocuğum erkek şimdi ikinciye hamileyim çok istedim kızım olsun diye ilkte de kız istemiştim yine oğlan olacak ama şöyle bir gerçek var gerçekten erkek çocuk çok zor istisnalar illaki vardır ama araştırmalara bile konu olmuş bu durum ve ispatlanmis oğlum 5 yaşında benim ömrümden 15 sene gitti sanki ikinci nasıl olur bilmem ama hiç kimse kimseden üstün değil bunun erkeği kızı yok öyle düşünen insanlar sorunlu insanlar
myavocado Roromu76 vatanına, milletine faydalı, sizlere hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah, evladın kızı erkeği olmaz. İnsanın da kadini erkeği olmaz, önemli olan insan olabilmek.
MorKelebek54 Roromu76 sizin icin yapmacik geliyo olabilir. Peki bu benim ne kadar umrumda. Dediklerime katilmiyo olabilirsiniz yine umrumda degil. Sizin tercihin bu yonde benim de tercihim bu yonde☺️
BirAskMasali1323 Firstpreg ya öylemi cinsiyeti belli olsun tekrar size yazarım eğer erkekse o zaman doğrudur🥰
1prensesannesi__ dogurangaplumba evlenince uslanmiyo bacım el kizinin gunahina girmekten baska bisey degil basinda boyle ana varken ondan bisey olmaz
dogurangaplumba 1prensesannesi__ Valla canım ben tanımıyorum buraya gelin geldim ama ben evlendiğimde o adam bekardı 5 sene oldu evleneli millet hep uslanmış oğlu aynı babası diyo bilemiyorum gurbete geldim ben kimseyi tanımıyorum eskileri bilmiyorum yani
1prensesannesi__ dogurangaplumba anladım insAllah babası gibi o da düzelir cocuk sonuçta nasil yetistirirsen oyle gider
Epifizbezi Roromu76 erkek bebeği olanlar kibirli ne demek yaaaa 🤣🤣 yok öyle bişey bence ama ikisinide tatmak istiyorum deseniz anlardım yani çok yanlış bir cümle kurmuşsunuz bunu söylemeliyim . Erkek spermi kız sperminden daha güçsüz ve cansızdır o yüzden yumurtlamanın olduğu tam yumurtanın çatladığı zaman ilişki olursa erkek bebek olasılığı daha güçlü olur erkek sperminin beklemeden yumurtaya girmesi gerek ama kız spermi öyle değil güçlü yapıda her türlü tutar