annevebebek https://mutluresim.com/image/zbphQP Doktor kız gibi erkek olsa bu çıkıntı daha belirgin ve uzun oluyor ama yine de bekleyelim dedi
Zynp12 annevebebek hayırlısı ile doğsun. Daha erken bende 13 haftada gitmiştim sordum cinsiyeti öğrenebilir miyiz diye görünmüyor dedi daha net olması için bı sonraki kontrolde bakalım demişti bende 17 haftada gitmiştim net bı sekilde kız dedi. Detaylida da Dr direk size bebeğin consiyetinin kız olduğunu söylediler mi dedi evet dedim bence biraz daha bekleyin 16 17 haftalarda net belli olur yanılma payı olmaz ❤️
Mom69 Doktorum banada bacak arasında nuba gore paralel bakıyor, klitorise benziyor ama uzunluk olarak bakılırsa da penise benziyor bu 16.haftada gel dedi kafam çok karıştı benimde
annevebebek Mom69 ultrason videosundan ss aldım bu fotoyu videoda bacak arasını gösterirken bi bomboş gözüküyor bi böyle biraz çıkıntılı gözüküyor çok kafam karıştı benimde
Cilginanne2bebeli68 Mom69 bende gittim 14+4ken bacak arasında çıkıntı vardi %70 erke dedi ama burda 14 haftalikken erkek diyip 18 haftalikken kiz diyen olmus o çıkıntı klitorise benziyormuş çok kafam karisti
annevebebek YncaY ya ama internetten araştırdım baktım da 10 haftalık bebeklerde bile bacak arası çok net gözüken var cinsiyet belli olan var
YncaY annevebebek Canım erken haftalarda cinsiyet yanılmaları olabiliyor bebek büyüdükçe daha netleşmiş oluyor çok duydum erkek diyip kız çıkan kız diyip erkek çıkan daha garanti olsun diye 16 17 haftalar net olur dedim tabiki bu herkesin başına gelicek diye bişe yok bebek pozisyonu ve doktor tecrübeside önemli bu doğrultuda
esraserdar34 11 haftalıkken kemik yapısı kıza benziyor dedi. 13 haftalıkken nuba göre kız dedi 18 haftalıkken de erkek dedi ben şok