Damlanur0524 Kızlar gece bel ağrım vardı fakat diğerlerinden farklıydı sırtıma doğru tek bölgede yayılıyodu sabah uyandığımda kahverengi akıntı gelmişti afedersiniz bu nişan mı hastaneye gitmeli miyim yoksa suyun gelmesini mi beklemeliyim
mavikalpvemavikalp Damlanur0524 sancınız sıklaşana kadar evde durun Lekelenme ayrı nişan ayrı oluyor böyle sümüksü yapısı varmıydı?
ikoliiii98 Damlanur0524 nişan kahverengi de oluyormuş canım kahverengi pembe kırmızı vs. Hafif sümüksü de olabilir bence nişandır kırmızı kan değil sonuçta endişelenme. Bebeğini de takip et.. Olmadı git doktora için rahat edersin kasmazsın kendini döner evde sancı çekersin
Damlanur0524 mavikalpvemavikalp ya çok sümüksü değildi lekelenmeydi sildikçe afedersiniz leke geldi uzun sürmedi 2 3 silmeyle gitti
mavikalpvemavikalp Damlanur0524 bilemedim🤔🤔🤔 kaçıncı haftadasınız 38den sonraysanız inşAllah nişandır🤗 sancınızı olabildiğince evde çekin 5 dakika 1e düşünce gidin hastaneye evde egzersiz yapın belinize sıcak su vurun sancıya iyi geliyor nefes egzersizleri yapın
Damlanur0524 mavikalpvemavikalp 39 olduk bugün bu nişan olsun istiyorummm çünkü çok zor geçiyo herşeyim ağrılı bide hatırlarsınız çatı muayenesinden de korkuyorum şimdi gidince yaaprlar ederler daha da korkuyorum o yüzden gitmeyim dimi evde bekleyim
Damlanur0524 mavikalpvemavikalp nişan öyle sümüksı gelmek zorunda mı yoksa böyle lekelenme olur mu onu ayırt edemedkm bende ama vaktim geldiği için nişan diye biliyorum ben
mavikalpvemavikalp Damlanur0524 ya ebeler lekelenmeyi normal görüyorda sümüksü olması lazım diye biliyorum ben Evet evde çekin sancınızı ama korkmayın kasmayın kendinizi lütfen kasarsanız daha çok acır salın gitsin öyle yada böyle çıkacak çünkü😅 sancı anında sakın bağırmayın kendinize zarar vermeyin lütfen nefesle karşılayın nefes egzersizi yapınki bebişe oksijen gitsin🤗 alttan muayene ederlerkende öyle yapın nefes alın verin derin derin
Damlanur0524 mavikalpvemavikalp ben bi an leke gelince dkğururcam diye panik oldum ama şu an sizin yazmalarınızla sakinleştim çok teşekkür ederim ya doktor beni muayene ederken spekulumla ediyo bi kere oldum gerçi ama oarmakla etmiş olsa bu kadsr acı hissetceğimi zannetmiyorum bende aynı dediğiniz givi diyorum sancılı da olsa sancısız da olsa bu burdsn bi şekilde çıkıcak 🤣🤣💞💞
mavikalpvemavikalp Damlanur0524 evet siz yeterki stres yapmayın sakin kalın eşinizinden destek alın masaj yapsın size bol bol çok iyi gelecek güzel düşünün güzel olsun sancınız sıklaşana kadar gitmeyin hastaneye Hastaneye girince insan ister istemez stres oluyor ve açılma azalıyor 🤗🤗
Damlanur0524 mavikalpvemavikalp evet hastane acayip geriyo insanlar sanki farklı hamile givi bakıyolar bu sefer dediğiniz gibi stres oluyorum eşimde burda değil ben annemin yanına gelfim doğum için farklı memlekete evliyim orda kayınvalidem olmadifi icin gelmek zorunda kaldim heyecanliyim stresliyim ama paniklememeye calisiyorum 🥲🥲🥰🥰
mavikalpvemavikalp Damlanur0524 anladım tabi olabilir her zaman eş yanımızda olmuyor iyi yapıyorsunuz soğuk kanlı olun sakin kalın derin nefes en önemlisi unutmayın bol bol squat yapın Sağlıkla gelsin bebiş inşAllah güzel doğum hikayeniz olsun🥰🥰🥰🥰
Damlanur0524 mavikalpvemavikalp aminnn inşaAllah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin dualarda buluşalım Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🥲🥰🥰❤️
Damlanur0524 ikoliiii98 bebek hareket ediyo hamdolsun ama kasılmalarım bebek hareketinden fazla bu da belirti dimi sancım da bel ağrım var makatta hafif baskı var yani bütün belirtiler var givi dimi sanki
ikoliiii98 Damlanur0524 ayyy evet çok güzel başlamışşş Allah banada nasip etsin inşallah sanada böyle hafif kuş gibi doğum nasip etsin olmuş olmuş ılık duş al nefes egzersizi yap ☺️🥰🥰🥰
ikoliiii98 ikoliiii98 Damlanur0524 sıklığını takip et kaç dakika da bir kasılma sancı oluyor 5 dk düşünce sıklaşınca duramayınca git ☺️
Damlanur0524 ikoliiii98 kız beni heyecanlanfırdınn aminn inşaAllah Rabbim en kısa sürede hafif sancılı doğumlar nasip etsin 🥰🥰❤️🥲🥲🥲🥺🥺 sanada ama şu an erkrn dimi belimde ağrı geçmiyo ama kasılmalarım 2 3 dakka ama rahatsız etmiyo ben mi anlamiyorum acaba hic bilmiyorum 🤣🤣
ikoliiii98 Damlanur0524 Valla bende anlamıyorum ki bende bekliyorum 🤣🤣🥰 Yani hepsinden farklı bi şekilde olduğunu elbet anlarsın kuzum bekle bakalım dur hele sancı noluyor can acıtacak rahatsız edecek seviyeye geliyor mu genelde öyle diyor kadınlar çok sıklaşınca anladım falan diyorlar bence anlarsın ya mutlaka. Bilen biri yazsa bir..
Damlanur0524 ikoliiii98 yazmıyolar bende burdan destek alıyım diye açtım yazmıyolar kaynanadan kaynatadan dert yancan ki anca o zaman yardimci oluyolar valla 🤭
ikoliiii98 Damlanur0524 ayyy 🤣🤣🤣 başka konu aç doğum başlıyor diye detaylıca yaz bakalım ona geliriz hemen 🥹🤣