AjdaDiri Kızlar rüyada güya sağlık ocağına kontrole gitmiştim 4 tane bayan 3 tane de erkek doktor vardı beni kontrol etmeden bi bayan doktor direk seni doğuma alacağım dedi 17 haftalık hamileyim ne doğumu dedim hemen bi bayan doktor beni dinle ben seni doğuma alacağım diye tutturdu ama ben nasıl ağlıyorum ben sezeryanlıyım normal doğum istemiyorum diye tutturdum o doktorlar her biri çemkirdi durdu bana hazırladılar doğuma alacakları sırada bir erkek doktor dedi bebeğinin gelişimi bu saatten sonra durur o yüzden doğuma alacağız dedi hayır istemiyorum dediğim halde dinlemiyorlardı illa doğuma alacaklar sonra bi doktor bana dedi ki tamam doğuma almayacaz seni ama bebeğin gelişimi artık olmaz diyip çıktım ordan o kadar gerçekti ki rüyadan uyandım resmen etki oldu bende 🥹
Anne_6 AjdaDiri bende eşimin beni Aldattığını gördüm hala etkisindeyim eşime çatmak için yer arıyorum şu an
Azra8Engin AjdaDiri bende güya 2 nisanda dogurucaktim 😁 gün boyu bekledim de birsey olmadı 😁 bilinç altından kaynaklı rüyalar bunlar hep😁
AjdaDiri Anne_6 onu bende kaç defa gördüm ya eşime söyledim ben aldatsam gelip sana söylerim diyor 😂😂
Anne_6 AjdaDiri tabi canım söyler neden söylemesin karıcım ben seni birazcık aldattım mi diyecek 🤣🤣🤣🤣