Selinner Haziran başında doğum yapacak anneler neler yaptınız? Hangi hazırlıklarla başladınız? Hadi konuşalım
keremtahamom_ Selinner sata göre 18 haziran doğum. Bütün alışverişi tamamladım şu an yıkayıp kurutup ütülüyorum dolabı bitti sayılır bayramdan sonra beşiği gelicek ve hastane çantasını hazırlıyıcam. 32 hafta gibi tüm hazırlıklarım bitmiş olucak diye düşünüyorum inşallah 🌸
Nalinnn14 Selinner tahmini doğum tarihi 19 Haziran daha alınacaklar var ilk bebek olunca heralde al al bitmiyo 🥹😂 kendime daha bişey alamadım bebişin eksikleri bitince kendi ihtiyaçlarımı alırım artık
yeschef-13 Selinner Beeen mayıs sonu haziran başı tahmini doğum 9 haziran amaa bakalım ne zaman gelmek isterse🫠 oda hastane çantası her şey hazır artık doğuma kadar tatil 😂💐
Selinner Benim de 16 Haziran gözüküyor ama erken doğum riskim var bayramdan sonra temizliği yapıp kıyafetleri öyle hazırlığım diyorum yada önce kıyafetlerini mi hazırlasam? Kararsızım
keremtahamom_ Selinner derin temizlik ben de yapmadım ama dolapta kıyafete ne olacak ki diyip başladım yapmaya cumartesiden beri yapıyorum daha bugün bitecek ve baya yoruldum. İyi ki sonraya bırakmamışım dedim muhtemelen ağırlaşıcam bir de çalışıyorum hafta içim çok verimli geçmiyor o yüzden
Sevincrah 13 haziran görünüyor ama erken de gelebilir oğlum. Şimdilik beşik, puset, bebek malzeme çantası ve birkaç parça eşya aldım. Hastane çantam bile hazir değil. Çalışıyorum, 32. Hafta izne çıkınca tamamen hazırlığa odaklanacağım. İnşallah çok ağırlaşmam
Selinner keremtahamom_ ağırlaşmaktan korkuyorum bende derin temizliği ben yapmıcam annem yapacak sağolsun temizliktir ağır şeyler yapmak yasak ama kıyafetleri önceden başlıyım bari bende. Gün geçtikçe daha fazla yorulmaya başlıyorum çünkü
Selinner Nalinnn14 benim 2. Beşiktir kaba şeyler hazır. Ama bebek kıyafetlerini yıkama temizlik falan gözümde büyüyo 😁😁😁
tubaysima 20 Haziran beklenen doğum tarihi 🐣 Alınacaklar tamamlandı. Yıkama ütüleme işi bayramdan sonra yapıcam inşallah çantamı kapatıcam ve her şey hazır olacak inşallah ♥️
Selinner yeschef-13 benim ki de çok sabırsız erken gelecek gibi o yüzden geç kalmak istemiyorum bayram geçince hızlanıyorum bende 😁
keremtahamom_ Selinner benim de annemler gelip yapıcak ben hiç yapmıyorum hamileliğimin başından beri eşim yapıyor. Ama dolabın içinde kirlenmez diye düşünüyorum temizlik sırasında. Bence de yapın en iyisi kafa rahatlıyor hem ben birkaç hafta önce yapsaymışım diyorum hatta
tubaysima Selinner aynen çünkü gelen giden görmek de istiyorlar tabi ne alındı edildi kapatıp artık açmamak istiyorum hastane çantasını 😁
yeschef-13 Selinner Bencede hazır olmasının bir zararı yok kapısını çektik duruyor işte en azından yorulmadan zamanla tek başıma 30+3 de hepsi bitti 💐
Tibmer 12 Haziran doğum tarihi gözüküyor ama bir hafta erken alabilie doktorum sezeryan olacağım için kızımın beşiği hariç herşeyi hazır fakat yıkayıp ütüleyip daha kaldirmasim bayramdan sonraya düşünüyorum inşallah Mayıs gibi de boya badana ve derin temizlik yaptıracağım
Ahrez Selinner Haziran 11 gunum ama erken gelebilir, yurtdisinda yasiyoruz hastane cantasi falan istemiyorlar. Bir tek bebek arabasi aldim suanlik😅 ikinci gebeligim oglumda da sancilarla beraber bebek arabasi bakmistik ben rahatim biraz😅
hasret1922 Selinner dogum haziranin ortasi gozukuyor benimde kizim var ondan buyuk seylervar ke dime aldim hastane icin pijama falan simdi oglum olcak 2 hastane takimi 2 tulllum 2 muslim aldim kizimdan olacaklar var onakri falan tam ayarlayinca eksikleri tamamlayacagim kizim hala bessik te yatiyor oglume nere yatiracagiz suan enbuyuk sorunumuz 2 bessik yeride oda da yatak 1 bessik sigyor sadece