feyzaaytac Sürekli idrarda enfeksiyon ve kan çıkıyor en son antibiyotik kullandım o da geçirmemiş, aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Yasminnnnn feyzaaytac Ben antibiyotik kullandım geçmedi en son doktor fitil verdi onu kullandım geçti dün tahlil verdim bitmişti Enfeksyonum
Enfal_06 feyzaaytac antibiyotik fayda etmeyince fitil serum iğne tedavisi başlanıyor gebelikten önce çok tedavi gördüm tam bitti dedim gebe kaldım yine çıktı enfeksiyon doktorunuza danışın
feyzaaytac Enfal_06 sağlık ocağında takip ediyor doktor ekstra enfeksiyon için ayrı bir bölüme gitmem gerekli mi sizce
Enfal_06 feyzaaytac sağlık ocağı bakmadı bana kadın doğum doktorum ilgilendi ilaç iğne fitil yazıyor hep aile hekimliğine pek güvenemiyorum bi kadın doğum doktoruna git bence canım bakar ilaç felan yazar ya ve üroljiye yönlendirir böbreklere ve idrar kesesine bakılır eğer hamileyseniz kesinlikle kadın doğum doktoruna gidin çünkü enfeksiyon ilerlemiş ve bebeğe zarar verir
Enfal_06 feyzaaytac tabi hamileyseniz gidin enfeksiyon erken doğuma neden oluyor canım aksatmadan git
Nurelifsevim Bende ikiside var aşırı derecede ağrı oluyor belim karnım afedersiniz aşağıya doğru ağrı yapıyor kasılıyor 28+5 haftalık hamileyim