Kamamir Kızlar bende gene mide bulantısı başladı 15+4 üz. Normal mı? Et, tavuk , balık , hiç bir şey yıyemiyorum meyveden başka, ve tatlı dan başka. Ama ben bide mide küçültme ameliyatı oldum 1 sene önce zaten az az yıyorum ama sık. Şımdı de mide bulantısı ilk 2 ay vardı geçti şimdi gene başlıyor gibi 😞😞
Ozlemsvr Kamamir Canım belki donemseldir geçer.. Doktorun verdiği mide bulantısı ilacından alabilirsin. Tam beslenmen gereken zamandasin..
Kamamir Ozlemsvr vitamin içiyorum ama 2 gün unuttum bir şey olmaz değil mi? Bana bi vitamin verdi onun içinde omega 3, folik asit, Demir ve diğer vitaminler mineral falan var. Bir hapta. Onu unuttum 2 gün bi şey olmaz bence
Kamamir Ozlemsvr bide belki kötü decem ama eşimin ailesi de kaldığımda annesinin yaptığı yemek ten sonra başlıyor hep mide bulantısı, yağlı galiba çok ondan.
Kamamir Ozlemsvr bide eşim cezaevinde ve son 1-2 hafta streste geçti arkadaşları yüzünden belki stressten olmuş
Ozlemsvr Kamamir bir şey olmaz ama almayı ihmal etme. Yağlı yemek dokunuyordur belki ondan olabilir stresten de olabilir. Her ne olursa olsun bebeğini düşünerek hareket et tamam mi? O sana emanet ..☺