Arzu1_ Selamın aleyküm. 7.haftadan beri folik asit kullanıyorum ve şu anda 14 haftalık olduk. Folik asit alınımını ne zaman durdurdunuz? İlk 3aydan sonra da kullanıla bilir mi?
Eda91- Arzu1_ 3 aydan sonra kullanımı bıraktırıyorlar. Mutlitamine geçiş oluyor. Genelde multi vitaminlerin içinde de folik asit oluyor. Çok az miktarda
Deletedmom_88 Arzu1_ ben 36. Haftadayım hala kullanıyorum 🙏🏻 en başından beri hep multivitamin içinde aldım, tek olarak folik kullanmadım hiç
Gkce27 Arzu1_ Aleyküm selam 😊 12. Haftada bırsktım doktor multivitamin verdi onun içinde de folik asit var ona devam ediyorum
Kbra42 Folik asit zaten ilk 1 aylık dönemde çok önemli nörol gelişim ve kusurlar o dönemde oluşuyor. O yüzden hamile kalmadan 2-3 ay önce baslayın folige diyor Dr lar biz ögrendiğimzde zaten 5-6 haftalık hamıle oluyoruz. Geç kalınıyor
Hayat31 Deletedmom_88 bbende 33+2 olduk hala kullanıyorum sizin gibi. Dün yeni farkettim daha gynoferon folikasit olduğunu)))
BabyAta Arzu1_ 33. Haftadayım hala kullanıyorum vifolic içerisinde multivitaminde olduğu için devam ediyorum doğumdan sonrada en az bir ay kullanılacak
Deletedmom_88 Hayat31 ya zaten çoğu zaman folik asidi bırakmak gibi bir şey yok bence ya, multivitamine geçince insanlar folik bitti gibi düşünüyor ama yine 400 mg mesela benimki direkt sadece folik asit alanlar da 400 mg alıyor genelde
bahocum Arzu1_ ben doktoruma sorduğumda sonuna kadar devam et dedi. Şu an aldığım multivitaminin içinde var
Ezel16 Arzu1_ Doktoruma dün sordum doğuma kadar devam dedi .. Kullandığım multivitaminlerin içinde de var folic asit neye göre devam ettiriyorlar bilmiyorum 😊