Dbdmr İlk gebeliğim bebek arabası önerisi olanlar çok sevinirim ne almalıyım hangisi hem konforlu hem kullanışlı olur hiç bi fikrim yok🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Deletedmom_88 Dbdmr chicco goody plus aldık biz, kabin boy. Hem çok pratik kullanımı hem tek elle açıp kapatabiliyorsunuz
Dbdmr imbrosmerve size bisey sorabilir miyim acaba hangi renk aldınız siyah rengi solar mı acaba diye merak ettim de
Newmom1234 Joie muze lx travel sistem aldım canım ben de. Puseti diğer marka pusetlere göre çok hafif araba da öyle çok hafif diyemem ama çok kolay kapanıp açılıyo . Bi tek çift yönlü değil ☹️
cakebabe Dbdmr joie chrome aldım çift yönlü puset ayrı takılabiliyor e bebekten alacaksanız o marka sık indirime girer indirimsiz almayın derim
Dbdmr cakebabe bende şuan onu begendim fiyatı 8.999 mağazada da 10 bin acaba onlıne alsam mı diyorum bide hangi renk aldınız bulundugum şehir çok sıcak siyah alsam rengi solar mı diye düşünüyorum
Dbdmr imbrosmerve ben gri aldım ya siyah solar diye korktum bulundugum şehir çok sıcak kurak güneşten
OzgeKaya Kanz markasının V-Go serisi travel sistem harika, biz çok beğendik. Onada bi bakabilirsiniz🌸
dhbetul Dbdmr Kraft rambla aldık biz canım çok güzel sürümü var katlanınca küçücük oluyor tel elle rahatlıkla hallediyorsun