Kzbnzm1997 Bfhvcffesra bende bi 3 tane yazılı zıbın aldım battaniyemizi de babannemiz aldı okadar ☺ ☺ alalım yavaş yavaş diyorum eşim alırız alırız daha diyo sallıyor beni
Yesim_dmrcn Bfhvcffesra 21 haftalık hamileyim 1-2 haftadır kendime engel olamadığım bi şekilde yapıyorum alışveriş😳😀 öyle güzeller ki
Dmlaysun Bfhvcffesra benım ıkıncı canım cogu seyımız var bu aydan ıtıbaren yavaş yavas alcam bende kıyafet falan bence alın hersey pahalı bı anda cok maalıyetlı olur bence
Kzbnzm1997 Bfhvcffesra yok ya ben öyle şeylere inanmıyorum çevremde ilk öğrendiğinde almaya başlayan dolu insan var inanma öyle şeylere bence
Edebyahu Bfhvcffesra 24+2yiz her sokağa çıktığımda bişeyler alıyorum son aylarda ağırlaşıyormuş insan o yüzden her çıktığımda bi iki parça alıyorum
Tubakrts Ben çoğu şeyi aldım sayılır beşik, emzik, biberon, hastane çıkışı 10 lu 5li 3 lü şekilde, çıtçıtlı badiler. Bebek bezi stokladım. Büyük ihtiyaç sadece bebek arabamız kaldı onunda kararlaştırdım sadece sipariş vericem bi kaç ay sonra almayı düşünüyorum. Yavaş yavaş minik eksiklerimiz de tamamlanıyor 🙏💕
yesimerdinc bizde 19+3 uz büyük eşyalar bitti odası mama sandalyesi arabasi kıyafetleri fln :) ufak tefek şeyler kaldı onlarada vakit var daha yapılır allahın izniyle