BirPrensBirAnne Ha34kaya cnm sabah ilk idrarınla testi yap daha net sonuç alırsın , Ama var gibi gözüküyo Allahım gönlüne göre versin ❤️
Kubra5816 Ha34kaya o zaman testi değiştir yarın nişana yap bozuk olma ihtimali ne karşı ama gene aynı çıkarsa hemen kan ver
Kubra5816 Ayyyy gözün aydın hamilesin ama gene kan testi yaptır canım benimde böyleydi hamile olduğumu kan testi yapınca netleşmişti yeni kalmışsın sanırım 🥰
Ha34kaya Kubra5816 dünde awox mu ne onunla yaptım ama akşam saatiydi çıkmadı. Yalancı pozitif değildir dimi🥺
zeynep_c hamilesin %70 :) benim de testim böyle çıkmıştı hemen gitmiştim hastaneye çok yeni gebelik kese bile henüz yok demişti doktorum. şimdi 8 aylık hamileyim;) istersen bir test daha yap sabah ilk idrarınla o daha net olur
zeynep_c Ha34kaya eğer uyuyacaksan uyandığında ilk idrarınla yap eğer uyandıysan uyumayacaksan hastaneye git direkt kan testi yaptır orada hemen belli oluyor. kanda idrardan daha hızlı belli oluyor idararda daha geç belli oluyor. sabırsız oluyor insan böyle zaman bence hastaneye git hemen kan ver çok heyecanlı :)