160620 Merhabalar 1 hafta önce transferim oldu sabah akşam progestan ve 1 er kez ocsapar iğne ve coraspin alıyorum ama artık midem bitik durumda mide ağrısından uykularım zehir oldu sormak istediğim şu tüp bebekte neden kan sulandırıcı bu kadar yoğun kullanılıyor
eminece93 160620 oncesinde baslaniyor, doguma kadar devam ediyor kendizi hazirlaniyin kan sulandirici demek bebegin kalp atisi can damari demek
Asafm 160620 mideniz neden agriyor bende aynılarini kullaniyorum ama midemde bir problem yok progestani agizdan mi aliyorsunuz
160620 eminece93 gerçekten mi ya ben sadece anneyi etkileyen bir pıhtılaşma riski olmasın diye veriliyor sanıyordum🥺
eminece93 160620 maalesef pıhtılaşmasi olduğunu bilmeyen hamile anne adaylarinda istenmeyen üzücü durumlar oluyor cok arastirmistim oradan biliyorum. Bende hem igne hem hap ikisini birlikte kullanıyorum.
160620 baharmom35 merhaba transferden sonra8. Günüm ama hayır herhangi bir belirtim yok zaten bu antibiyotik dönemine denk gelince de çok mide sorunları yaşadım hiç anlayamadım vücudumda bir değişiklik var mı diye. Belirti bekleme demişti doktorumda herkeste olmuyormuş sanırım. Kaçıncı gününüz transfer sonrası
eminece93 baharmom35 heee bende tüp bebek ile hamileyim, sol kasık ağrım, bel ağrım, sıcak basması gece üstümü acip yatardim kışın ortasında birde kokuyor gelmeye baslamisti hersey, dişimi fircalamakta zorlanmistim daha test yapmadan once
baharmom35 eminece93 kaçıncı gün başladı belirtilerin benim 6. Günüm ve hala bi belirti yok evet herkes de olmuyormuş erken daha ama ilk transferimde negatif olunca 2. De belirti arıyorum ister istemez 😏
160620 Asafm merhaba şuan bile kıvranıyorum sanırım antibiyotikten kaynaklı. Progestan dex ocsapar bunları göbekten iğne yapıyorlar mosmor haldeyim😬 coraspin de alıyordum mide ağrım var deyince kesti doktor bi ihtimal ondan kaynaklıysa diye
eminece93 baharmom35 ben belirtilerimi cok dinlemedim acikcasi hatta banada belirtim yokmus gibi geldi çünkü cok fazla ilac kullanılıyor hamilelikte progestan aliyoruz buda hamilelik belirtisi gosterir diye okuduğum icin kendimi dinlemedim. Pozitif alinca aydinlandim heee demek ki bundanmis dedim. Bel agrim transferi oldum odaya geldim o andan beri basladi halada devam ediyo 15 haftalik olduk. Ben 8.gün test yaptım negatifse negatif isime hayatima döneyim bari bunaldim dedim bi baktim pozitif belirtim yoktu çünkü bana gore, esim gelip girip belirti sorardi sinirlenirdim yok sorma diye
Melikebldz Bende oksapar coraspin ve progestan kullandım ama benim çok şükür 12.haftada kesti oksapar ve progestani … coraspini içiyorum hala 3 günde 1 şeklinde dozu düşürüldü. Doktorunla konuş ben doktoruma sorduğumda düşük yapıp yapmadığımı sormuştu ben hiç düşük falan yapmadım sorun eşimde olduğu için. Ve bana artık ilaçlar ağır gelmeye başlamıştı sıkıntı yok o zaman ilaçları kesebiliriz demişti coraspine devam ama yine de . Şuan 24.haftadayiz darısı size olsun inşaAllah sağlıkla kucağınıza alın hayırlısı ile kolaylıkla 😍.
eminece93 Melikebldz benimde tedbir amacli verildi tamamen çünkü esim sebepli isimizi garantiye alalim zor oldu dedi doktor , ikili tarama oldum bir bakti ki doktor oksapar az gelmis damarda direnc varmis birde aspirin basladik ben iyiki kullanmisim igneyi demek ki dedim herkesin bünyesi farkli iste
Fatu Melikebldz canım bişey sorcam ben şuan 8+1haflgim tüp bebek ama tüp bebek hemşiresi bana bize kalırsa doğuma bir ay kala na kadar kullan dedi ama artık kadın doğum doktorun corasprini ne zaman isterse ozmn kesebilrsin dedi bnm de özel hastanedeki doktorum çocuğun suanki durumu iyi 7+6da birktrdi senn hala devam ediyormuş kafam takıldı şimdi ben bıraktım ama
Melikebldz eminece93 canım o zaman sende pıhtılaşma sorunu da var ondan devam ettirmiştir boşver takma kafana iyi düşün iyi olsun hepsi çabucak geçiyor zamanın keyfini çıkar bebeğini düşün 🥰
cansugunes0210 Bende transfer hazırlıklarına başladım koraspirini bende içiyorum ama bugün leke geldi benden neden olabilir sizce tüp bebek anneleri???
160620 cansugunes0210 bende de lekelenme oldu ama göz ardı ettim açıkçası süreçte çok yaşayan oluyormuş