Anne18 geçmiş olsun benim de kaşıntım var testleri aile hekimim yaptı bugün Alt, Ast, Ggt bilirubin vs hepsi normalde çıktı sadece ALP biraz yüksek çıktı ama 3. Trimesterda bunun yükseklenildiğini ve tek başına anlamlı olmadığını söyledi. Kendi doktoruma artım sonuçları ama henüz dönmedi. Ben de korktum açıkçası sizde hangi testlere bakılarak tanı kondu.

Bir de kesim tanı ve tedaviyi belirleyen kadın doğumcular mı yoksa dahiliye ya da gastroentoroloji mi falan mı?

Pisicik6 canım benim de o dediğin değerler yüksek çıktı
    Kadık doğum hemen dahiliyeye yönlendirdi
    Bir hap verdi sabah öyle akşam kullanıyorum kaşıntıyı kesti
    Cildim kıpkırmızı döküntü içinde o kızarıklar bir nebze olsun geçti haftada bir kan veriyorum ilk kanımı bugün verdim sonuç bekliyorum doktora göstersem cuma günü

Anne18 benim sadece ALP yani alkalen fosfatazmış yüksek olan diğer hiçbiri yüksek değil sizin hepsi mi yüksekti

Anne18 hımm Alt diye yazan yüksek çıkmış sizin , çok sağ olun ben de yarın ne olur ne olmaz diye bir de bir dahiliye göstereyim sonucu iyice kesinleştiyim

Anne18 merhaba ben ursactive kullandım ve yurtdışından bir ilaç getirdik onunla 37.haftaya gelebildim.

Canan-_16 2875 doğdu bebeğim girmedi benim yanımda çok şükür umarım sizin içinde her şey çok kolay geçer 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Nilckrr merhaba kaç haftalık ortaya çıktı ben 14 haftadayım alt ast yüksek safra asidi sınırda tekrar verdim sonucu bekliyorum. Kolestazdan şüpheleniliyor.

Nilckrr 37. Haftada genelde iki kilo üzeri oluyor bebekler ve iki kilo üzeri bebeklerde doğumdan sonra küveze vs almazlar için rahat etsin. Ciğerleri de gelişmiş oluyor genelde o haftada içini ferah tut iyi düşün iyi olsun sağlıkla gelsin ☺️

Eliif24 35.haftada çıktı ortaya safra asitim 11.3 çıkmıştı. 37de 16ya yükselince ertesi gün aldılar bebeği zaten

Nilckrr Allah’ım yardımcın olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin korkma rabbim var yanımızda hepimizin yardımcısı olsun inşallah dualarım hepinizle benide dualarınızda nacizane eksik etmezseniz sevinirim