miranatlas Kızlar 34+6 yım. Sanırım suyum geldi hastaneye gidiyorum dua eder misiniz gelen suysa sağlıkla kucağıma alayım inşallah küvezsiz süreci yaşamayalım. Erken doğum riskim vardı ciğer geliştirici de yapılmıştı dualarınızı bekliyorum 🙏
Serendipity16 miranatlas inşallah su değildir suysa da inşallah küveze girmez hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Umut_aras miranatlas kötüyü çağırma inşallah hayırlısıyla kucagina alırsın kuveze alınsa da üzülme iyi olsun yeter bebeğin
ilkgozagrim__ miranatlas kuzum az önce banada öyle oldu tuvalete gittim çıktıktan sonra yarım çay bardağından biraz az su gibi bişey sızdı 37+5 olduk bizde
miranatlas Serendipity16 amin inşallah 🙏 tuvalet ihtiyacı ile tuvalete gittim ve birden boşaldı tutamadım. İdrarımı kaçırdım desem en fazla 1 2 damla kaçardı heralde. Sonuna kadar tutamadım idrar kokusı da yoktu şuan yoldayız bakalım
Serendipity16 miranatlas benimde bir kere öyle olmuştu daha erken haftadaydım hatta ağlaya ağlaya acile gitmiştim çok şükür su değildi test yapıldı inşallah sizinde değildir
Serendipity16 miranatlas tam tuvalete gitmiştim pijamamı indirmemle birden yere akmıştı bi de renksizdi ondan korkmuştum bi daha normal idrarımı yaptım ama yolda falan gelmemişti
miranatlas ilkgozagrim__ ya benim baya baya aktı çeşme gibi ama tuvalet ihtiyacıyla gitmiştim idrar mıydı anlamadım. Ama klozete oturmadan tutamadım oturana kadar eşofmanım felan ıslandı yani
ZeynepDuru17 miranatlas Allah’ım yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim
Mrsselvinaz miranatlas Rabbim ne eğlerse güzel eğler.Rabbimin izniyle yorulmadan bir avazda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
xhbgns miranatlas Eğer suyunuz geldi ise tek nefeste sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🌸 Kuvöze girerse de lütfen üzülmeyin en kısa sürede yanınızda olacaktır haftası gayet içi bebişinizin 💕
1zehrs Benimde 32 haftalık suyum gelmesi sonucu doğumum olmuştu korkmayın ciğer geliştirici de yapmışsınız bu çok iyi birşey inşallah kolayca saglıklıca atlatırsınız bu süreci