MeltemmB Muhammedamine uhhh maşallahhh 😋 benimde en son gittiğimde 3.400 dü belkide 3.500 geçmiştir şimdi. Yarın muaynem var. Dua edin bana. İnsallah açılmam vardırda kolaylıkla sağ Salim kavuşurum yavruma 💕
Muhammedamine MeltemmB Rabbim hepimize bir avazda kurtulmayı nasip etsin hayırlı doğumlarımız olsun İnşAllah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🤲🏻🥰
MeltemmB Dniz47 allah razı olsun cümlemizinkini insallah 💕 rabbim en kolayından kavuştursun yavrularımıza.. çok heyecanlıyım 😇☺️
Mrry MeltemmB ben duşa girmiştim otur kalk yaptım ondan mı oldu bilmiyorum ama iki saat sonra geldi nişanım 😶
MeltemmB Mrry olabilir. Benimde sancılarım başladı sanırım... sancım var 15-20 dka da bir giriyor. Ama şiddeti çok ağır değil. Yalancı olabilirmi acaba
Tohumunannesi MeltemmB duşta otur kalk mı yaptınız ondan sonra mı oldu sancı ayy öyleyletse bende yaptım 40+5 oluyoruz ne gelen var ne giden arada sırada gelen bir sancı var o kadar
Mrry MeltemmB onbeş yirmi dk daysa yalancı olmayabilr hareket ettiğinizde geçiyo mu şimdi durumunuz ne nasılsınız ay telaş yaptım süre kısa aralıklı
Basakaracsuslu Biz 39+0 dayiz cati muayenesi oldum hersey normal dogumu gosteriyor yuruyus yapiyorum banyo da comelme hareketi yapiyorum az bir lekelenmem geliyor bebek asagi dogru baski yaptiginda ebe kontrol etti rahim agzi yumusamaya baslamis dedi. Yalanci sancilarim var gun icinde gelip gidiyor 😣ama bebis yok hala sancim gelecek mi ne zaman gelecek 🤔 kafayi yemek uzereyim
MeltemmB Basakaracsuslu benim bir hafta önce 1 cm açılmam vardı. Yarın muaynem var bakalım nolucak. Sancılarım çok düzenli belimde ağrımaya başladı. Sanırım yakında geliyor buğlemcik 💕🙈
MeltemmB Tohumunannesi hayır canım duşa giremedim. Onunla alakası Yok. Zamanım yaklaştığı için sanırım. Sancım baya düzenli belimde ağrımaya başladı. Bu sefer geliyor galiba. Yarın muaynem var bakalım nolucak
MeltemmB karahanzynep hayırlısıyla gelsin insallah. Bizde bekleye bekleye 39oldukk. Sancılarım başladı sanırım. Yarın muaynemde var. İnsallah hayırlı haberlerle gelirim 😇
MeltemmB Mrry ya yalancı sancım olsa 1 yada iki saatte bir düzensiz gelirdi. Bu düzenli gibi. Kasılmalarım baya kısa sürüyor ve düzenli. Hiç bu kadar uzun süren düzenli sancım olmamıştı. Mide bulantım var. Belimde ağrıyor.. ayyyyyy doğuruyorum galibaaa 😂😇
Mrry MeltemmB bide mideni bozmuş gibiysen tamam🤭telaş yapma takip et beş dl ya düşene kadar gitme hastaneye