Derya433 Kızlar yarın çatı muayenesi var tecrübeleri olanlar yazabilir mi zor mu bide doğumu başlatıyo diyenler var kanama oluyo diyenler var sizlerin nasıldı
Aysegularas Derya433 2 hafta once oldum cok basit azcik aci oluyo ama o ilişkiye girerkende oluyo ayrica kanama falan da olmadi keske dogumumu baslatsaydi yani 9 gun kaldi hala tık yok
Bustagur 2 saniye süren. Kendini rahat bırakırsan hiç can yakmayan bir şey. Ben 2 kere oldum. Be acı ne kanama oldu
Aysegularas Derya433 akintim zatn vardi benim ekstra bisi olmadi dedim ya az çekindigim icin kastjm ama sonra hemen geçti normal bi muayne gibi cok kisa sürdü yani burda anlatılanlar gibi korkunc degil
Ssshhh Ben iki kere oldum birincide burdan okuduklarım yüzünden kendimi çok kastım acıdı o yüzden ikincide çok kasmadım rahat bıraktım kendimi acıdı ama ilki kadar değil bide ilkinden sonra kan görmüştüm ama ikincide sadece kahverengi leke gördüm kendini rahat bırak 10 sn falan sürüyor ayrıca benim 34 ilk yapıldı 37 oldum bugün demekki doğumu tetiklemiyor korkma