Gizemcinar27 Merhaba 🧡 Gülenay Gençosmanoğlu Türkmen hoca takipli hamişler var mı aramızda :) Ankara batıkent medicalpark a gideen🩵
Mrsselvinaz Gizemcinar27 Ay inanmıyorum benimle aynı hastaneye giden birine denk geldim 😁☺️ Gülenay hocaya iki kez muayene oldum çok iyi bir doçent. Kendim Doç Dr burcu ya gidiyorum.
Birisi00 Gizemcinar27 İlk gebeliğim de Beştepe hastanesinde riskli gebelik doktoruydu. Onun takipli hastasiydim. Cok iyi ilgili bir doktordu.
Ea_aylms6 Mrsselvinaz Gizemcinar27 Gülenay hocanın muayene ücreti ne kadar ve renkli ultrason fotoğrafı veriyorlar mı kızımın yüzünü görmek istiyorum 🥰
Gizemcinar27 Mrsselvinaz Burcu hocanın da çok iyi olduğunu duymuştum ikisi arasında kalmıştım bence kaç haftalıksınız 😍
Gizemcinar27 Mrsselvinaz benimde tahmini 3 Temmuz ama o kadar bekletmezler diye düşünüyorum sağlıkla gelsinler kız mı erkek mi 🥰
betcen Gizemcinar27 ben de gülenay hocanın hastasıyım bizim de 40.haftayı tamamlarsa 1 temmuz gözüküyor ☺️ Bayramda yokmuş gülenay hoca bizim de 38.hafta oluyor gülenay hoca yokken gelirse diye korkuyorum 🙈