Gamzetutr 28Fatos28 bişey sorucam özele gidince ilk ondan sonra 10 gün ücretsiz mi oluyor ilk 10 gün anlamadım bı konuyu
miniiiikfasulye Gamzetutr Muane olduğun günden itibaren 10 gün içinde istediğin kdr gidip muane olabilirsin ücretsiz
Edaadiyebiri miniiiikfasulye cinsiyet belli oldu özelde :) oğlum olacak bu yöntemi kullanabilirsin denendi😃🙏🏻
Enfal_06 miniiiikfasulye 14+4 %60%70 erkek dedi doktor özel hastanede 15+4 üz 16 17 haftada tekrar bakalım dedi doktorumuz
Enfal_06 miniiiikfasulye öyle valla kız benim bebe 12 haftalıken bacaklarını kapatmıştı 🤭 göremedi cinsiyeti bu bebeler çok yaramaz bazı bebekler erken gösteriyor gitmeden önce çikolata ye ben en son cinsiyet için gittiğimde öyle yapmıştım bazen de belli olmuyor tabi
Mzzz miniiiikfasulye ben özelde 12 haftalıkken öğrenmiştim doğruda bildi ama daha net sonuç 16 haftalıkken söyleniyor
ikinci--geliyor miniiiikfasulye ben dün devlette ikili teste gittiğimde öğrendim. Adete göre 12+6 usg ye göre 13+3 göründü. Doktor söyledi ama tekrar 16 haftalıkken bakacağını söyledi 😄