aleynayavz Kızlar gebelikte ay olarak nasıl hesaplanıyor 4 hafta olunca 1 ay olarak mı her yerde farklı yazıyor şuan 13 haftalık olduk bazıları diyor 3 aylık bazıları diyor 3. ay bitmiş
Melllike aleynayavz 3.ay 9-13 hafta 4.ay 14-17 hafta 5.ay 18-21 hafta 6.ay 22-26hafta 7.ay 27-30 hafta 8.ay 31-35 hafta 9.ay 36-40 hafta. Ben bunlardan takip ediyorum netten bulmuştum☺️ ben 28 haftalığım yani 7.ayımın içindeyim.7im bitmedi. 6.5aylık oluyor.
aysegul1122 aleynayavz şöyle bir görsel ss almıştım instagramdan. Mesela ben 23. Haftadayım. 6. Ayın içinde 5 ayı doldurduk demek bu da. Tamamen bu görsele bakarak atlıyorum ayları çünkü bazı aylar 4 bazı aylar 5 hafta çekiyor 😂
3_oglan_annesi Melllike 11 haftalıkken üç aylık mi oldum bn 🤭 bnmde bazen karisiyo üçüncü bebek olmasına rağmen 😂
Aysegul_dur aleynayavz evet az kaldı ama daha çok heycan sardı sağlıcakla gelsin evlatlarımız inşallah hep iyi olsunlar seninkide çabuk geçsin inşallah canım 😊
Aysegul_dur aleynayavz ben 12 ci haftada öğrenmiştim detaylida yakın zamanda sende öğrenirsin inşallah gerçi eşim ruyasinda görmüştü ben hamile kalmadan dedigide çıktı 😂
aleynayavz Aysegul_dur bende erkek hissediyorum eşim kız diyor bakalım belki yqeın bi tahminde bulunur doktor 😂
Aysegul_dur aleynayavz gönlüne göre olsun canım ben hep benim olursa oğlum olur diyordum eşimde erkek görmüştü rüyasında rabim naasip etti hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez 🥰
aleynayavz Aysegul_dur aynen öyle sağlıklı olsunlar da rabbim 5 sene sonra nasip etti ne olursa olsun cinsiyeti 🥰