Selinns Doktor rahmin kalınlaşmış normalden fazla şekilde gebe olabilirsin demişti sonucum 3.32 çıkmış 😔😔 testte hayalet çizgiyi görmüştüm adete 2 gün var 😔😔😔
_Mother_ Selinns bende geçen ay düşük yaptım bugün tekrar muayeneye gittim hayla adet olmayınca sat 24 Ocak rahimde incelme var dedi doğum kontrol hapı verdi adetin 2. Günü tekrar gidecem en kısa zamanda sağlıkla gebe kalırız inşallah
Negna- Selinns bende Ekim ayında genel muayene için gittiğimde rahim kalınlaşması kan alalım dedi resmen 0 çıkmıştı. Ertesi gün adet olmuştum. Rahim kalınlaşması hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi üzgünüm inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız
Btlshnnn Selinns kuzenimin de böyle çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladı yükseldi bi oğlu oldu tekrar testi yenileyin bence
kubra_1206 Bir şey söylicem benim de başıma hüna benzer geldi. İkinci aşılamamdan sonra testim 2 civarıydı 5 gün sonra 11 oldu böyle böyle artmıştı ama kimyasalmış maalesef kanamam oldu. Tekrar test verseniz ?
Negna- Selinns ne zamandır deniyorsunuz arkadaşlar geç döllenme falan yazmış öyle olma ihtimalide var heralde pek anlamıyorum ama
kubra_1206 Selinns yok yok olma kuzum heralde yaşın da gençmiş yorumlarda gördüm bence gecikirsen bir test daha ver kuzum güzel düşün olmazsa da allahtan, aşılama yaparsın her şeyin çaresi var bu zamanda 💖