Defnee Kızlar 39. Haftadayım 2. Kızıma hamileyim hala isim bulamadık çok canım sıkılıyor ya hiç bi isim içime sinmiyor hep bi eksiklik var sanki ilk kıZım Bilge ikra isim önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Yagmurakyurek Defnee Belinay Eslem Sare Buğlem Pelin Selin Meltem Sare Şule Meryem Yağmur Nergis Meral Nezire Zeynep Mehtap Miray Dilek Ayşegül Eda Ada
Guzelanne00 Defnee liva 💖👶🏻 peygamber efendimizin sancağının ismi kıyamet günü o sancağın önünde toplanacak tüm ruhlar hem kuranda var hemde Albayrak ancak tuğgeneral bayrak askeriye demek 🥰💖 Allah izin verirse bizimki Liva olcak 💖😌
Defnee Seymaaktass Umay ve Gökçe ismi hoşuma gidiyor eşim kabul etmedi ne zormuş ikinciye isim bulmak ya
Defnee Yagmurakyurek eslem sare ismini az önce eşimde söyledi burada birisi eslem için erkek ismi yazmış ikilemde kaldım
Yagmurakyurek Defnee hayır ne alaka 🙄kızım olsaydı bu ismi ben koyacaktim ama oğlum oldu yiğit Alp koyduk Yusuf Çınar aklımdaydı ama bu ismi seçtik kız olsaydı kesin bu isimdi
Defnee Seymaaktass biri forma atmıştı eslem erkek ismi falan bi sayfayı önermişti bende şaşırdım hiç erkekte duymadım çünkü o yüzden kararsız kaldım