durusuuu Kızlar selam, şeker yüklemesi yaptırdım Açlık 110 Saat 171 Saat 105 çıktı Dr açlık kan şekerin yüksek, diğerleri normal dedi. Dikkat ediyorum şekerli şeyler yemiyorum. Sizin açlık şekeriniz kaç çıkmıştı yazar mısınız?
Sermec27 durusuuu açlıklar hep düşük çıkıyor ama gebelik şekerim var maalesef ayrıca birinci saatte sınırı biraz geçmiş diyet yapmakta fayda var
Fatma-Zehra-gunes- durusuuu merhaba açlık kan şekerinizi düşürmek için ne uyguladınız benim de yüklemede açlık yüksek çıktı 101 idi diğerleri iyiydi doktorum karbonhidrat kısıtlaması yap dedi
Erzurumlianne Açlık kan şekeri 73 çıkmıştı. Tokluk 200 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdiler diyet yapıyorum şuan.
Erzurumlianne durusuuu evet hiç 200 görmedim 140 bile görmedim. O kadar acliktan sonra o 75gr gazozu içince yüksek çıkar diye düşünüyorum
Seeymayldz esss_92 benimde bir kan degerim 140 bir degerim 170 cikmis 75 lik ictim degerinize doktorunuz birsey dedimi
esss_92 durusuuu sizde sıvı fazlalığı bebeğin önde gitmesi gbi bi durum var mi ek olarak kaç haftalıksınız ?