tgbmerve Hihihih_55 Hlimee bende süt geldi sanıp sorduğumda tecrübeli bjr arkadasa göğüs ucu yağlanmasının lekesidir o sütünde dedi süt değil , gelmesinde dedi erken doğum riski olabiliyormuş süt gelince oyuzden Dr unuza danışın derim
Haticeburak06 Hihihih_55 benm 20 haftadan beri geliyor şmdi 31+4üm sarı gelmeye başladı Bildğimiz süt🙈
Merve_3351 Hihihih_55 Benim erken doğum riskim var 31+4 deyim şuan 1 hafta öncesinde iş yaparken kasıldım sanırım su birazda beyaz syler aktı drmi arayip sordum birşey olmaz dedi ayrıca göğsünü sıkarsan okşarsanda uyarı vermiş olabilirsn
Hlimee Bugün biraz yoruldum ev işleri falan vardı Uzandım göğüsümden sıvı geldi Süt mü bilemedim ucu çıkık su gibi anlamadım Yorgunluğuma verdim Normal mi acaba
Busracecen Benimde gelmeye başlamıştı bazi yerlerden su gibi bazılarında sarı turuncuya gibi ilk süt geliyordu ellemiyorum
ezgi-esk Benim sarı sarı ne tarafa yatsam çok hafif gelirdi kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum ama doğuma daha vardı yani. Olabiliyor sadece sıkmayın yeterli
M-Urass_Mom tgbmerve Burda bazı annelerin yazdıklarını okudum da sağıp saklayan varmış bayağı geliyor galiba bazılarının 🤷🏼♀️😂