anka01 bekardım kiloluydum ve asla adet olamıyordum 3-5 ayda bir belki kendiliğinden gelirse gelıyordu Ve genellikle ilaçlı oluyordum sonra kilo verdim ilk iki ay sekteye uğradı sonra birden bire adetim düzeldi kilo verdikten sonra pcos hormonlarda ve ultrasonda kayboldu Ve İki aylık evli iken hamile kaldım maalesef ben de ondan sonra tatsız bir durum yaşadım bebeğim RSV oldu ve kaybettik onu Sonrasında zaten doğum kilolarım kalınca ilk 2-3 ay düzenli adet olup Ondan sonra ilaçsız olamamaya başladım ve dokuz aydır asla kendiliğinden adet olamıyordum üç ay geçti en sonda ilaçlı olmaya başladım artık her ay regli geciken ilaçlı oluyordum sonra kilo vermeye karar verdim tekrardan kilo verdim ideal kiloma düştüm ve inanır mısınız dokuz ayın sonunda ilk defa on gün geç de olsa kendiliğinden ilaçsız adet oldum Pcos konusunda Kilonun çok büyük bir etken olduğunu düşünüyorum kilo verdiğimde yavaş yavaş düzenim yerine geliyor aldığımda ise olan düzenim gidiyor geçen ay kistim vardı lh yüksekti Ve ilaçlı olmak zorunda kaldım bu ayda ideal kilomu gördüğüm an kendiliğinden adet oldum şu an hala pcos belirtilerini yaşıyorum Saç dökülme var Şuan ama pcostan mı yoksa saçım sarıydı ve lastık gıbı oldu ondan mı çözemedim ama pcosta kılo en önemli faktor bir kere gebe kaldım ama zayıfladıkran sonra şimdi yıne zayıfladım bakalım 1 seneye yakın hasret ne zamma bıtecek