Gebesannee 36.cı haftadayım bugün nst de sancı ve kasılma var dedi doktor. Bebek erken gelebilir dedi 4 tane iğne verdi kortizonlu, bebeğin ciğer gelişimi için dedi. Bu durumu yaşayan ve erken doğum yapan var mı kızlar? Celestone iğnenin adı
tugbadurmaz34 Gebesannee 32 deyim aynı sorundan hastanede yatıyorum 2 doz oldum bende vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah
svncgldgn Gebesannee aslında 36 ciğer gelişimi için tam sınır nerdeyse ama büyük ihtimal riske atmamak için ciğer geliştirici yaptırıyor doktorunuz yoksa 36dan sonra gelen bebek erken doğmuş olmuyor zamanında doğum sayılıyor
1234oglak Gebesannee iğnenin adını hatırlamıyorum ama bana da yapmıştı doktorum. Haftası da sizden önceydi. 37’de doğdu. Bir arkadaşıma da yapılmış onun da doğmak bilmemişti bebeği sonra sezaryen oldu. 37’ye kadar durabilirse iyi. 37 öncesi prematüre oluyor
Cavus-dicle Gebesannee Gebesannee bende 29 haftalıgım benimde sancım çıktı çok az dedi doktor ama hiç iyne falan vermedi magnezyum kullan dedi ve şuan nefes alıp verdikçe böbrek tarafımda acı aşa baskı sırt agrısı yaşıyorum bi anda başladı acaba dogumu anlamaya çalışıyorum sizde ki sancı nasıl
Gebesannee 1234oglak bilmiyorum ya inşallah 38-39a kadar bekler sonuçta anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi gelişimi için. Hayırlı zamanda gelsin inşallah bakalım
Gebesannee Cavus-dicle acıkcası ben sancı hissetmiyorum sadece bel ve kalça ağrım var ama nst de çıktı içerde olan bişey demek mi
Pembenattaniyeler Cavus-dicle merhaba 26+5 te dün gittik bzde ağrım yok ama nst de doğum sancısı çıktı serum verdiler sonraki nst temiz çıktı yarın kendi kçdoktoruma gitcem ama korktum açıkcası ikiz gebelik ztn erken doğum riski var kaç haftayı görebiliriz acaba dün doktor karnını ovalama tahminuyarıyorsun dedi
aslhnkrts9 Gebesannee ben 34. De doğum yaptım iki doz vuruldum ciğer geliştirici onu ihmal etme vurdur. Sancıları hiç hissetmedim ben açılmam olduğu için oldum ama çok faydasını gördüm o iğnenin
Dnznrgz Gebesannee ben 36+5 te doğum yapmıştım iğne olmamıştım hiç ciğerleri gelişmişti kuvoze girmemisti
Spgrr Gebesannee 35+1 de doğum yaptım sancim vardi ama ben hissetmiyordum igne ilac fln derken durdurulamadi acil sezaryene alindim küvöze bile girmedi artık haftanız ileri korkmayın hiç birsey olmaz inşallah
zeydefem Gebesannee bende 35 haftalıkken nst de 45 lerde sancı çıktı 1 gün yattık sancıyı kesmek için serum verdiler aynı zamanda erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğne yaptılar ama çok şükür sancı kesildi ertesi gün çıktık bugün 39+0 ız ve hala gelmedi kızımız 🤷🏻♀️🫠 geçmiş olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Gebesannee zeydefem ay inşallah bizim kızda bekler o kadar sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inşallah 🤲
aslhnkrts9 Gebesannee benimde öyleydi nst de çıkanları ben hissetmiyordum benim hissettiklerimi de cihazda çıkmıyordu tuhaf olay
Birsevdamasali Ben 36+5 te acil sezeryana alındım nst de sancım çıktı 60 larda Bebeğim doğduğunda kesik kesik ağlıyordu Anne karnında oksijensiz kalmış dediler küveze girdi 3 gün tedavi gördü kanında da enfeksiyon olduğu için antibiyotik tedavisi aldı 12. Gün taburcu olduk
Spgrr Sineemiis 3100 doğdu ama kilo önemli değil önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması teyzem 32 haftalik doğum yaptı 1900 doğdu ama kuvoze girmedi