MorKelebek54 Merve_3351 ben lijama takimi olarak trendyolda 3 lu tskim aldim sabahlik ust ve alt olarak kumasi cok rahat oyle boyle degil ilk bi denemlik aldim baktim cok iyi iki tane daha aldim hemde uygun yani 600 tl fekan
Merve_3351 MorKelebek54 ya benim renk takıntım var bide lohusa şeylerini sevemiyorum Foto at öneri olsum🫶
uzman_1annemy MorKelebek54 ben en son sezeryanimi 12 yıl evvel yaptım uyandığımda bebem yoğun bakıma alınmış zaten apar topar ayakkabılarla ameliyathaneye aldılar beni bebekte yoğun bakıma alınınca götürdüğüm ne zarsa Dr geri yollamış anneyide yarın taburcu edeceğiz bebek çıkınca haber vereceğiz diye ama ben o yoğun bakım kapısında ameliyatlı halde 1 aya yakın bekledim ilk bir kaç günde ayakkabimin arkasına bastım ameliyat sancıları sandalye tepelerinde yetmez gibi birde ayaklar su toplamıştı. 🤦🏻♀️☺️
Limonlukekkk MorKelebek54 12 yıllık hemşireyım yaz kış hastanenin her bölümünde çalışırken crocs giydim hiç terlediğimi hatırlamıyorum bende doğumumda crocs giyeceğim
Merve_3351 Limonlukekkk Birsey sorucam özelde doğum yapıcam doğum bölümunda erkek hemşirler oluyormu Birde yürüyuş felan yaptiryolarya normal hastanin içindemi yoksa sadece doğum yapanlarin odalarının ordami
MorKelebek54 Limonlukekkk o zaman bende alayim oeki oejinal mi kullandin da terletmedi yoksa herhangi bi yerden alip mi giydin
MorKelebek54 Merve_3351 bende lohusa takimlarini hic begenmiyorum hel dantelli felan ama benim alsigim tam genc isi gibi atayim tabi kuzum fikir olsun sana da ☺️
MorKelebek54 Merve_3351 attim kuuzm bak bende kararsiz kalip aldim ama ilk siyahini denemek icin hani kumasina felan bakmak icin aldim sonra bu yesili ve maviyi de sipariş ettim suan yesil olan ustumde hastaneye goturmixem diye rahatliktan giyeyim dedim cok rahat cidden nkrmal zamanda bile alinip giyilebilir bence tam yazlik pijama takimi tiril tiril oyle diyim terletecegi hic sanmiuorum hemde nkrmal lohusalik pijamasi gini de durmuyo fazla
Limonlukekkk Merve_3351 erkekler olmuo canım rahat ol diğer dediğinde hastaneye göre değişir kadın Doğum servisi yoksa kat sistemı ise yani bir serviste karışık hasta yatıosa diğer hastalarda olur ama koridorda extra hasta yakını olmuo için rahat olsun rahat edersın mahremiyet açısından
tgbmerve MorKelebek54 terletiyor evet sürekli ayağınızda olunca ama bende aldım , birde 🙈çift tokalı mi diyim çift yan bantlı tamamen plastik olan Yunus yumus bir terlik daha aldım ikisinide götüreceğim , bende terliyorum çünkü
MorKelebek54 Limonlukekkk bende tesetturluyum sanxi cekerken felan koridorda yurunuyo ya bende ondan cekinmedim degil vallahi
Limonlukekkk MorKelebek54 yürünüyor zaten de kimse kimse rahatsız etmıo gereksız insana izin verılmıo koridorda kimse durup durup seni izlemez sinema izler gibi sende uzun sabahlık giy kalçanı kapatan ben tesettürlü değilim ama yinede öle giyeceğim
MorKelebek54 Limonlukekkk bildigim kadadiyla doguma kadar hastanenin elbisesi giyilmiyo mu ben o yuzden elbise gecelik almadim ama oersembe gunu sorcam bunu da merak ettim ekin olmam gerekiyo cunku
Limonlukekkk MorKelebek54 doğumdan sonra ne giycen bacım😂 millet doğum çantasına niye 2-3 takım pijama gecelik koyuyo
MorKelebek54 Limonlukekkk kiz tamam iste ben dogum sormasi icin 3 lu tskim aldim sabahlik alt ve ust olarak iki tane giturcem hastaneye ama doguma kadar hastanenin elbisesi giyiliyo ya onu diyorum 😂
MorKelebek54 Siyahgul crocs onerdiler kuuzm terletme felan olmuyomus ☺️ ben kesin olarak almaya karar verdim