Merhaba güzel anne adayları ve anneler🥰
Sürekli doğum hikayeleri okuyan ben sonunda doğurdum 3 haftalık olduk bile. Buraya hikayemi yazmaya ben de çok heves etmiştim 🤣
Benim bebiş 35 ya da 36. Haftada aşağıdaydı yani kanala girmiş gibi bişeydi o yüzden doktorum normal doğum düşünüyorsan bu şekilde ilerleyelim dedi bende tabii ki dedim ben normal doğum istiyordum. 37 de çatı muayenesi yaptı çatım da müsait olunca biz tamamen normale odaklandık hatta hemen randevu vermedi sonraki muayene bi 10 günden sonra falan gittim. Ama Hergün burda doğum hikayesi okudum suyum gelsin diye bekledim nişan gelsin diye bekledim her gece🤣🤣 ama nafile geceleri son günlerde artan yalancı sancılar artık uyutmadı 38. Haftadan sonra doktoruma Artık ağrılarım çok arttı ya normal olmazsa demeye başladım o da tekrar muayene etti benim bebiş bu sefer yukarıya çıkmış ve açılmam yoktu eğer şu tarihe kadar doğmazsa sezaryen tarihi veririm dedi 40. Haftada tekrar muayene olacaktım duruma bakıp açılma hiç yoksa ertesi gün alacaktı bebeği ben dayanamadım 1 gün önce muayene olmaya gittim sonra bebeğin kordonu 1 tur dolanmış olduğunu öğrendik doktorumda hiç açılman yok dedi az da olsa suni deneyelim diyeceğim ama imkansız gibi dedi . Ben de boşa o acıyı çekmek istemedim o günde nst de çikolata yemiştim öyle olunca beni 3 saat falan bekletti bianda sezaryena girdim. Eşim girmedi yanımda ki sanırım bu hastanede yasaktı. Bende doğum boyunca hemşirenin elini tuttum 🤣🤣 benim için garip bir ortamdı herşey ani gelişince ne olduğunu anlamadım bebek benim değilmiş gibi geldi çok güzeldi tabi 🥰🥰 biraz hızlı yazayım diye karışık anlatmış olabilirim . Ama güzel anneler size tavsiyem sakın kendinizi normal doğum yapacam diye şartlamayın planınızı ona göre yapmayın ben kendimi tamamen beynimde ona hazırladım ve hiç tahmin etmediğim anda doğuma girdim neye uğradığımı anlamadım bianlık iyi hoş geliyor ama bu durum kesinlikle olumsuz etkiliyor ağır bir lohısalık geçirtiyor insana çünkü vücudunuz bile doğum yaptığınızı anlamıyor siz neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz şahsen ben öyle oldum ve ağır bir 10 gün geçirdim psikolojik olarak şükür Şuan iyiyim ama dediğim gibi merak ettiğiniz şeyleri cevaplayabilirim🥰 bir de panik atağı olan ben uyanıktım doğumda hiç korkmayın