lena1234 Kızlar evimde daha önce güve sorunum olmuştu baya yeri temizlemiş naftalin koyup kurtulmuştum. Ama şimdi yeniden başladılar 4 aylık hamileyim bu sefer ne nafatin koyabilirim ne de çıkıp temizleyebiliyorum duvarları. Nasıl geçer bu tam olarak
Hulo2105 lena1234 bakliyatlardan mı oluyor acaba? Benimde evde bişeyler uçuyordu bi baktım kuru barbunyanın içi güvelenmiş attık sildik süpürdük geçmişti.
Myrtle lena1234 benimde boyleydi tum bakliyatlari cope attim huylanip. Her dolaba her rafa 2 3 defne yapragi koydum. 2 senedir yok sukur. Hala defne yapraklari dolaplarda duruyor.
Kaderimmmm16899 lena1234 bizde de vardı ucuyordu bütün kuru bakliyat baharat kablarına kadar baktım susam güvelenmişti sende bak canım 😊
Asya20203 lena1234 bakliyat sanıp hepsini boşaltmistim ve asla tahmin edemeyeceğim yerden çıktı. Şu davetiyelerde icinde kokulu biseyler oluyor ya böyle küçük magnet tarzı olanlar dağıtılır bir tabagin içine koymuşum öyle ben bile unutmuşum işte tam da onun içinden guveler çoğaldı. İyice bakinin mutlaka bir kaynağı vardir cogaliyorsa.
lena1234 Hulo2105 hepsi kutunun içinde kutudan çıkamaz ki anlamıyorum ne güveleniyor kafayı yedim ufacık mutfak bi de
Hulo2105 lena1234 benim de torbadaydı deldi çıktı herhalde ay içi böcek doluydu baygınlık geçirdim. Bi yerde bişey de kalmış olabilir arkalara düştüyse görmüyorsunuzdur.
lena1234 Hulo2105 aaaa sen böyle diyince dank etti acaba alt kısma mı döküldü bi bakayım canım çok teşekkür ederim
Hulo2105 Myrtle bende öyle yaptım. Hatta bi ara un ve şekerime dadandılar pire gibi siyah. Hepsini attım artık un ve şekerim kendi poşetinde kullanıyorum kutulara koymuyorum.
lena1234 Myrtle defne yaprağı hiç işe yaramadı ama sanırım aktardan aldığım için köyden ağaçatan toplayıp koyayaım bakalım
mavibahar Myrtle küçük bir alüminyum folyoyu top yapıp bakliyat kavanozunun içine atın. Hiç bişi gelmiyor 😊 Defne yaprağı işe yaramıyor. 🤷🏻♀️
lena1234 Asya20203 benden önceki kiracı mı bi yer ebi şey bıraktı acaba anlmadım geçen sefer kombinin arkasında buldum yumurtaları ama şindi orada da yok