Mutlukoala Fetal dna testiyle 10. Haftada erkek bebek olduğunu öğrendiğim bebeğim 15. Haftaya kadar ultrasonda kız gözüktü. Böyle bir durum yaşayan var mı?
yenidenanne34 Mutlukoala burda okumustum sanırım fetal dna testi yanlis sonuc vermisti tekrar yaptiracaklardi ama nadir görülen bi durumdur tabi. Doktorunuz yüzde yüz kız mı diyor
Sevvaldal Mutlukoala fetal dna da genlerine bakıyorlar. Ultrasonda gözle. Yani fetal dna sonucu doğrudur.
Senmsii Mutlukoala Eğer fetal DNA testini güvenilir bir yerde yaptirdiysaniz yanlış olma olasılığı çok düşük ancak bazı firmalar çok iyi değil uygun olanlar özellikle yanlışlık payı oluyor onlarda
Eko93 Mutlukoala fetal dna sonucunda sayfa da y kromozomu var değil mi ?. Yoksa sizo arayıp mi erkek dediler
Mutlukoala yenidenanne34 o kadar para veriyoruz bir de yanlış mı çıkıyor halbuki kesin sonuç diye yaptılar
Smbemdy Mutlukoala koz bebeklerde 3 cizgi falan oluyormus doktorunuz kesin mi konusuyor. Baska doktora da sorsaniz yani fetal dna yanilma oluyor ama doktoru yanilma olasiligi daha yuksek
Evremo Fetal dna yanılıyor muş. Nadir de değil diğer forumlarda falan epey var fetal dna yanlış çıkan. Çok denk geldim bende takip ettim hep.
Mutlukoala Smbemdy evet 3 çizgi var. Detaylı ultrasonu bekliyoruz onda da değişmezse görüntü amniyosentez önericek
Eko93 Mutlukoala yazıyorsa y erkektir ya. Çünkü vücudumuzda y kromozom yok. Onda yanılma yoktur diye düşünüyorum
Smbemdy Mutlukoala ilginc ayrıntılıyi beklemek en dogrusu tabiki ama eger yanlissa o zaman doger seyler de yanlistur
Gg5348 Mutlukoala fetal dna yanılmaz diye düşünüyordum ama burda çok duydum cinsiyette hata olabildiğini aslında testi yanlış yapmıyorlar sonuçları girerken hata olabiliyormuş test yaptırdığınız firmayı bir arasanız
balim35 @Mutlukoala Merhaba fetal DNA testinde kromozom dizilimlerine göre bakıyorlar yani sonuç %99.99 oranında doğrudur, bende yaptırdım doktora özellikle sordum cinsiyet kesin değil mi diye.. doktorun ultrasondan görmesi yanlış tabi kiiii🤭
balim35 @Gg5348 evet bu olabilir yani DNA testi kesin sonuç verir ama sonucu yanlış girerler vs insan hatasından kaynaklı olabilir isim benzerliği olur gerçi tc ile işlem yaparlar heralde bilemiyorum ama ozaman yanlışlık olabilir ama testten kaynaklı olmaz…
Gg5348 balim35 evet hata olanlarda da ya sonuç sisteme hata girilmiş ya söylerken yanlış söylemişler ben de testten hata olacağını düşünmüyorum ben de fetal dnayla öğrendim ama burda okuduklarımdan sonra detaylı ultrasonu da atlatmadan alışveriş yapamıyorum 🙈😂