mavikalpvemavikalp Kızlar beyaz renkte sümüksü bişey geldi beyaz renkte nişan oluyormuydu yaaa😩 belimde ağrıyor karnım taş gibide oluyor
Echanim mavikalpvemavikalp beyaz değilde pembe renkte geliyor diye biliyordum üstte kalsın bilen birisi yazar elbet
mavikalpvemavikalp Echanim teşekkür ederim🙏🏻 bende pembe kırmızı kahverengi biliyorum ama burda sanki okumuştum sarı beyazda oluyor diye bilemedimm
mavikalpvemavikalp Echanim hayır aslında sancı ağrı bişey hissetmiyorum ama bel ağrım var karnımda taş gibi oluyor bir dakika sonra geçiyor
mavikalpvemavikalp Serra19 kafam karıştı internette beyazda olabilir diyor bilemedim😕😕 korkmuyorum ya aksine gelsin artık 39dayım😅
Merve-akbulut mavikalpvemavikalp ilk gebeligimde kahve rengi sümüksü bir akıntı benzeri bir şey geldi 1 hafta sonra doğum başladı. Ama bunda nasıl olur bilemiyorum doktorunuza ulaşın isterseniz sorun bir ne diyecek ona göre karar verin
mavikalpvemavikalp melike81_ aogoya Evet aynısı oldu beyaz sümüksü şuanda sancı hissetmiyorum ama karnım taş gibi oluyor ve bel ağrım var aşırı
aogoya mavikalpvemavikalp çok normal bebek artık kendini doğuma hazırlıyor hadi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel geçsin doğumunuz 🥰
mavikalpvemavikalp Haticeburak06 ay yok yaaaaaa gidiyom şimdi eşimle Allahım yarabbim sancı bişey hissetmiyomki ortalığı ayağa kaldırayım🤣🤣