Selinns Kızlar elim ayağım birbirine dolanıyorrrrr. Bugün aşılama icin başlangıç icin doktora gittim doktor hamile olabilirsin rahim kalınlaşmış dedi adete 2 gün var olabilir mi bu yüzden dedim hayır bu normal dışı bir kalınlaşma dedi eve geldim test yaptım silik çizgi çıktı dün yapmıştım test silik bisey cikmadi bir bakın nolur https://hizliresim.com/5h4pscp
Esraagunes Selinns normalde aşılama için mi gitmiştin kan testi vermedin mi inşallah vardır bu arada ❤️
Aleynadd Selinns bişe sorcam kist polip yada miyom değil mi bende bir kere ultrasona girmiştim anormal bir kalınlık dedi miyom çıkmıştı testi sen tekrar et yarın çizginin belirginleşmesi lazım
huvuuuuff Selinns aynısı dün bende de oldu gittim hemen kan verdim acilde değerim 9 çıktı inşallah ikimiz de hamileyizdir benim de 2. Olacak bebiş 🥰 ama 9 çok düşük diye de korkum var inşallah yükselir yarın tekrar gideceğim
Selinns Esraagunes evet eşimde varikosel vardı bende pco Eşim operasyon oldu 4 ay önce 🥹 insallah vardır kızlar ağlıyorum çok 🥹🥹🥹
Evremo Bende gördüm çizgiyi. İnşallah vardır gönlüne göre olsun. Sağlıklı başlasın sağlıcakla da kucağına almak nasip olsun 🙏
Anneoluyorumm00 Selinns ay hadi hayırlısı inşallah normalde iki saate çıkıyor e nabizadan bir bakin belki sonuç çıkmıştır