Umaycanb Kızlar pazartesi doktora gittim kesem göründü çok şükür. Ara ara normal renkli akıntım oluyor bu normal mi ? Haftaya pazartesi kalp atışını dinlemeye gidicez çok heyecanlıyım
Gizem1504 Umaycanb bende 5+4üm keseyi gördünüzmü ne güzel maşallah ben daha gitmedim perşembe gideceğim 🥰
Lidiapoet Bende 5+5 im bende çok yoğun kanamalarda oldu şuan koyu renk şeklinde doktorum normal dedi bende pazartesi doktora gideceğim inşallah duyarız kalp atışı
Umaycanb Lidiapoet kanama oldu mu sizde yani. İnşallah iyi haberler alırız bende kanama olmadı ama beyaz lekeler oluyor ara sıra. Ne zaman gideceksiniz hastaneye
Handiko Lidiapoet merhabalar benim de bugün ultrasonum vardı doktor kesemin şeklinde hafif şekil bozukluğu gördü yolk sac oluşmuş ama aşırı korktum. Böyle bir durum yaşadınız mı acaba 😔
Lidiapoet Umaycanb haftaya pazartesi randevum var ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum baya yoğun adet gibi kanamam oldu benim ultrasonda iki kanama alanı gördü doktorum ama şuan şükürler olsun bişey yok
Makbule_199110 Umaycanb beyaz lekelenme bendede var normal akinti onlar korkma ben daha henuz hic gitmedim evde test yaptim 5.2 gunlugum 23 nisanda randevumvar insallah
Lidiapoet Handiko canım benim bu ikinci gebeliğim ilkinde kalp atışı duyamadım kürtaj oldum yolk önemli bildiğim kadarıyla şimdiki doktorum özellikle onu takip etti ilkinde kesemin şeklini beğenmemişti doktorum
Lidiapoet Handiko ama size bu iki gebelikten de çıkardığım dersi söyleyecek olursam Allah’a teslim olun dua edin verende o alan da o diye düşünün diğer türlü düşünürseniz psikolojik olarak kendinizi bitiriyorsunuz ve çocuk bundan anında etkileniyor
Handiko Lidiapoet peki kanama alanı için ekstra ne yaptınız acaba bende de küçük bi kanama alanı var günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum ve istirahat etmemi söyledi doktorum
Lidiapoet Handiko bana da progestan verdi fitil kullanabiliyorsanız ne güzel o daha etkiliymiş ben ağızdan alıyorum bi de iğne oluyorum ben üç günde bir progestan zamanla kanama alanı küçülüyor